Logitech onthult All-in-One Dock om de persoonlijke werkplek te ordenen en het bijwonen van meetings makkelijker te maken

Logi Dock creëert overzicht, verhoogt connectiviteit en verbetert de thuiswerkervaring

| Logitech | 3 min | 8 september 2021 10:16
Afbeelding: De Logitech All-in-One Dock | Copyright: Logitech
Vandaag heeft Logitech de Logi Dock onthuld: een multifunctioneel, alles-in-één docking station dat de persoonlijke werkplek overzichtelijker maakt en de ervaring van videomeetings aanzienlijk verbetert. Het bevat eenvoudige besturing over meetings met één druk op de knop en een ingebouwde speakerphone die is gecertificeerd voor Google, Microsoft Teams en Zoom. Met Logi Dock levert Logitech een stijlvolle, compacte oplossing voor professionals om hun setup te optimaliseren, beter te organiseren en uiteindelijk te zorgen voor een productievere werkruimte.

‘Op het moment dat de pandemie insloeg hebben we een ongelooflijke hoeveelheid tijd met onze eindgebruikers doorgebracht om te leren begrijpen waar zij op dat moment behoefte aan hadden en hoe we hun pijnpunten vanuit een thuiswerksituatie zouden kunnen verhelpen. Het resultaat is de Logi Dock’, zei Scott Wharton, general manager en vice president van Logitech Video Collaboration. ‘De Logi Dock is een en moderne docking-oplossing die essentiële functies bevat om samen te werken, zoals een betere controle over het dempen van geluid en one touch join. En niet onbelangrijk: het verandert de werkruimte in een elegante werkruimte die we allemaal willen hebben.’

Maar liefst 77% gelooft dat een chaotisch of onoverzichtelijk uitzicht op tafel negatieve impact heeft op de productiviteit*. De Logi Dock is ontworpen om orde te scheppen door middel van slechts één verbindingspunt voor desktops. Logi Dock verbindt tot wel vijf USB-apparaten en maximaal twee monitoren - terwijl de laptop van de gebruiker wordt opgeladen met tot wel 100W. Een enkele kabelverbinding van de Logi Dock naar de laptop elimineert overbodige kabels, dongles en laders voor een opgeruimde, meer overzichtelijke werkruimte.

Logi Dock werkt bovendien samen met Logi Tune, een intuïtieve applicatie die helpt met het besturen en aanpassen van de persoonlijke Logitech apparaten. Als de Logi Dock is gecombineerd met de kalenderintegratie van Logi Tune, dan zorgt intelligente belichting ervoor dat de gebruiker een notificatie krijgt wanneer een meeting op het punt staat om te beginnen. Ook zijn er intuïtieve knoppen toegevoegd om gemakkelijk deel te nemen aan calls, geluid te dempen, een camera in of uit te schakelen en calls te beëindigen, om meetings soepel te laten verlopen**.

Omdat productieve samenwerking grotendeels afhankelijk is van hoge kwaliteit audio is de Logi Dock vervaardigd met enterprise-grade audio. Gebruikers kunnen de noise-cancelling speakerphone inschakelen en automatisch switchen naar een Zone Wireless-headset of Zone True Wireless earbuds voor privégesprekken. Gebruikers eenvoudig schakelen naar muziek met behulp van de krachtige en professioneel afgestelde speaker van de Logi Dock als een meeting is beëindigd.

Logi Dock is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Graphite en Wit (Graphite is enkel voor Microsoft Teams). Deze gebruiksvriendelijke docking station is gecertificeerd om samen te werken met toonaangevende videoconferencing platformen en geven de gebruikers tijdens meetings veel controle. Met één druk op de knop transformeert de Logi Dock iedere persoonlijke desktop, privékantoor of focusruimte in een ideale werkruimte voor betere en productievere werkdagen.

Prijs en beschikbaarheid

Logi Dock is wereldwijd verkrijgbaar in de winter van 2021/2022 en heeft een adviesprijs van 399 euro. De Logi Tune (calendar feature) is nu beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.