Raymond Steenstra nieuwe Managing Director van Macaw Nederland

Steenstra zal een belangrijke rol gaan vervullen in de groeiplannen van het bedrijf

| Macaw | 2 min | 8 september 2021 10:29
Afbeelding: Raymond Steenstra, Managing Director bij Macaw Nederland | Copyright: Macaw
Digitale dienstverlener Macaw heeft Raymond Steenstra (47) benoemd tot Managing Director Nederland. Hij volgt per 1 oktober 2021 William van der Pijl op die zich helemaal gaat toeleggen op Macaw International. Steenstra zal een belangrijke rol gaan vervullen in de groeiplannen van het bedrijf.

25 jaar

Steenstra startte 25 jaar geleden bij Macaw New Media, dat is opgegaan in het huidige Macaw. Hij vervulde diverse rollen, van projectmanager tot unit-, sales- en deliverymanager. Voor zijn benoeming was hij actief als Director Delivery Management. Zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de organisatie vormen een waardevolle en brede basis die helpen in de samenwerking met de verschillende afdelingen.

Internationale ervaring

Naast zijn werkzaamheden voor Macaw heeft hij bij Sara Lee internationale ervaring opgedaan in verschillende functies. Bij de multinational was hij actief op wereldwijd niveau en onder andere verantwoordelijk voor de cross-divisional webapplicaties.

Kwaliteiten en talenten voor Macaw25-groeistrategie

William van der Pijl, CEO van Macaw, is verheugd over de benoeming: “Zowel bij Macaw als bij Sara Lee had ik de eer om intensief met Raymond samen te werken. Naast zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, beschikt hij over de passie, samenwerkingsmentaliteit, focus en gedrevenheid om de Nederlandse organisatie en de business verder te laten groeien en onze mensgerichte cultuur verder uit te bouwen. Zijn kwaliteiten om nieuwe stappen te zetten en ontwikkeling te bevorderen, heeft hij meer dan eens bewezen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een cruciale rol gaat spelen in de realisatie van onze Macaw25-groeistrategie; het uitgroeien tot een toonaangevende Europese speler die klanten toegevoegde waarde biedt met Microsoft- en Sitecore-technologie.”

Unieke cultuur

“Het is een eer om het succes van de Nederlandse organisatie verder uit te bouwen,” aldus Raymond Steenstra. “Ons talentvolle team bestaat uit tal van unieke experts die met elkaar onze klanten succesvol willen maken en altijd op zoek zijn naar de beste oplossing. Dit resulteert in een geweldige bedrijfscultuur. Naast het behalen van de zakelijke resultaten en het realiseren van groei, wil ik ervoor zorgen dat iedereen authentiek, en de beste versie van zichzelf kan zijn. Op verschillende momenten in mijn carrière, als ik klaar was voor een volgende stap, kreeg ik de mogelijkheid om verder te ontwikkelen – zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak. Dat wil ik doorgeven. En ook anderen die mogelijkheid bieden en ze daarin faciliteren. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze ambities waar te maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Macaw
Over Macaw
IT-dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing & e-commerce, data & AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw heeft zich gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Klanten kunnen hierdoor profiteren van eersteklas technologie en de uitgebreide kennis en ervaring van onze medewerkers.
Meer over Macaw
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.