Equinix voltooit overname Indiase datacenters

Manoj Paul benoemd tot India Managing Director voor Equinix

| Equinix | 1 min | 8 september 2021 10:36
Copyright: Equinix
Met de voltooiing van de overname van de Indiase activiteiten van GPX Global Systems, Inc. ("GPX India"), breidt Platform Equinix uit naar de strategische Indiase markt. Het bedrijf neemt in Mumbai een via glasvezel verbonden campus met twee datacenters over, in een all-cash transactie ter waarde van $ 161 miljoen.

De uitbreiding van Equinix naar India biedt kansen voor Indiase bedrijven die internationaal (willen) groeien. Tegelijkertijd biedt de uitbreiding ook kansen voor multinationals die groei en innovatie op de Indiase markt nastreven.

Equinix India wordt geleid door India Managing Director Manoj Paul, een expert met meer dan twee decennia ervaring. Hij zal zijn diepgaande kennis over de lokale datacenterindustrie gebruiken om de digitale transformatietrajecten van bedrijven in India te ondersteunen.

“Met de toevoeging van twee sterk onderling verbonden en hoogwaardige datacenters, biedt de uitbreiding van Platform Equinix naar India kansen voor extra uitbreiding in het hele land”, vertelt Manoj Paul. “Met de wereldwijde footprint van Equinix en het grootste ecosysteem van de sector zijn we sterk gepositioneerd om een drijvende kracht te zijn achter de digitale transformatie in India. Zo helpen we bedrijven een sprong voorwaarts te maken, zowel nationaal als wereldwijd.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Equinix
Over Equinix
Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.