Digidentity’s digitale handtekeningen nu beschikbaar via Adobe

Klanten van Adobe kunnen direct gebruik maken van Digidentity’s Advanced en Qualified Electronic signatures zonder additionele contracten

| Digidentity | 2 min | 8 september 2021 11:05
Copyright: Digidentity
Digidentity, 1 van Europa’s meest innoverende partijen op het gebied van online identiteitsverificatie, kondigt vandaag een samenwerkingsverband aan met Adobe. Klanten van Adobe kunnen direct gebruik maken van Digidentity’s Advanced en Qualified Electronic signatures zonder additionele contracten.
Face-to-face vergaderingen waren afgelopen jaar vrijwel niet mogelijk door Corona en de lockdown. Voor het continueren van transacties en overeenkomsten stapten veel organisaties daarom over op online verificatie.

Eenvoudig proces

Door gebruik te maken van Digidentity's Remote Identification (Advanced en Qualified), profiteren organisaties van een eenvoudig onboarding proces voor een digitale handtekening. Dit proces is zo ver geoptimaliseerd dat het binnen enkele minuten kan worden voltooid. Dit is inclusief de registratie voor een self service portal om accounts te beheren en andere gebruikers uit te nodigen.

Wereldwijd actief

Digidentity combineert gebruiksvriendelijkheid met betrouwbaarheid op een wereldwijd niveau. Digidentity heeft de capaciteit om meer dan 4.000 identiteitsdocumenten te verifiëren in meer dan 180 landen.

“Digidentity staat bekend om zijn technologisch geavanceerde producten en internationale positie in de markt. We zijn zeer verheugd dat we, na de introductie van de eerste Qualified Cloud-gebaseerde ondertekening in 2011, nu samenwerken met Adobe. Deze overeenkomst stelt ons in staat om onze veilige en betrouwbare e-handtekeningen op nog grotere schaal te leveren,” merkt Marcel Wendt, CTO en oprichter van Digidentity op.

Samenwerking Adobe

Deze overeenkomst stelt Digidentity, samen met Adobe's bereik, in staat om haar marktpositie verder te versterken, de commerciële scope uit te breiden en de groei te versnellen. Adobe is wereldwijd 1 van de grootste aanbieders van digitale handtekeningen. Met de naadloze integratie van Digidentity op bestaande contracten met Adobe, kan iedereen snel documenten ondertekenen met Advanced (AES) en Qualified (QES) handtekeningen.

"We zijn erg blij dat we de gebruikservaring van onze klanten vereenvoudigen door hen de mogelijkheid te bieden om Advanced en Qualified digitale handtekeningen van Digidentity aan te schaffen als onderdeel van hun Adobe-contract," verklaart Alex Hayward, Senior Director, International Product Marketing & GTM, Adobe. "Klanten kunnen Digidentity gebruiken om e-signing-ervaringen te stroomlijnen met betrouwbare elektronische handtekeningen, zodat de identiteit van elke ondertekenaar uniek en geverifieerd is."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Digidentity
Digidentity, onderdeel van Solera Holdings Inc., is Europa’s leidend online identiteiten leverancier en combineert optimale gebruikersgemak met hoogstaande beveiliging. Digidentity is een eIDAS gecertificeerd Qualified Trust Service Provider (QTSP) voor digitale handtekeningen.
Meer over Digidentity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.