PowerVision S1, ‘s Werelds kleinste Gimbal vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België

De S1 Gimbal wordt gemaakt door PowerVision en is verkrijgbaar bij bij Bol.com, Belsimpel, Kamera Express en Amazon

| PowerVision | 2 min | 8 september 2021 11:15
Copyright: PowerVision
Met de PowerVision S1 lanceert PowerVision, een pionier op het gebied van innovatieve technologieën en gerenommeerd expert in drone-ontwikkeling, deze week 's werelds kleinste gimbal. Het allround apparaat kan eenvoudig in het dagelijks leven worden geïntegreerd. Met innovatieve gimbal-technologie en een compact ontwerp helpt de PowerVision S1 smartphonegebruikers om perfecte foto's te maken, vergaderingen te houden of te navigeren.

Kleinste Gimbal ter wereld

PowerVision S1 is de kleinste 3-assige smartphone stabilisator ter wereld, weegt slechts 300 gram en kan worden opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert trillingen en bewegingen voor professionele, vloeiende beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is. De PowerVision S1 functioneert als een draadloze powerbank met 10W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, is de PowerVision het ideale hulpje voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

“Omdat mensen steeds meer aangetrokken worden door korte video's die de aandacht trekken, willen ze hun verhalen ook op deze manier delen”, aldus Richard Ye, Managing Director EMEA bij PowerVision. “PowerVision S1 is gemaakt om ervaringen vast te leggen en te delen met vrienden. Terwijl Apple de markt transformeerde door de iPod te combineren met mobiele technologie om de iPhone te maken, verandert PowerVision S1 de markt door meerdere apparaten te combineren tot een high-end omnifunctioneel draagbaar accessoire voor smartphones.”

De S1 Gimbal is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland via onder andere Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en de website van PowerVision. De adviesprijs start bij € 189,- voor de explorer kit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PowerVision
De PowerVision Group is opgericht in 2009 en is een bedrijf met een duidelijke missie om de toekomst te innoveren met als doel de wereld te veranderen door middel van innovatieve kunstmatige intelligentie. De kern van het bedrijf is een bedrijfscultuur die prat gaat op continu leren, innovatie en technologische uitmuntendheid. PowerVision is het enige bedrijf ter wereld dat lucht-, wateroppervlak- en onderwaterdrones produceert.
Meer over PowerVision
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.