Mis nooit meer een verjaardag met de Birthdays Mini van Snapchat

Vier de verjaardag van je Snapchat vrienden met unieke stickers en speciale lenzen

| Snap Inc. | 2 min | 8 september 2021 14:09
Gewaardeerd
Afbeelding: Vier de verjaardag van je Snapchat vrienden met unieke stickers en speciale lenzen | Copyright: Snap Inc.
Snap Inc. introduceert vandaag Birthdays Mini, een leuke en gemakkelijke manier om de verjaardagen van je Snapchat vrienden te onthouden én te vieren! In de Birthdays Mini zie je in één oogopslag alle verjaardagen van je Snapchat vrienden en kun je ze direct feliciteren.

Vier de verjaardag van je vrienden door ze een fijne verjaardag te wensen met unieke stickers of stuur ze verjaardag Snaps met speciale Lenzen. Je kunt zelfs als jarige een countdown naar je eigen verjaardag starten, waarna je Snapchat vrienden omhoog kunnen swipen om de Lens te ontdekken in de Mini.

De Birthdays Mini geeft je een overzicht van al je vrienden die toegestaan hebben dat hun verjaardag op Snapchat te zien is. Snapchatters kunnen hun verjaardag laten zien via Instellingen > Verjaardag. Naast een lijst met aankomende verjaardagen kun je ook de verjaardagen bekijken ingedeeld op sterrenbeeld.

De Birthdays Mini is de eerste Snap Mini die de functie voor het delen van lenzen introduceert. Met Lens sharing kunnen Minis thema-Lenses ontgrendelen die Snapchatters kunnen versturen als Snaps of kunnen plaatsen als Stories. Vrienden kunnen omhoog swipen om te antwoorden en/of zich bij de Mini aansluiten wanneer ze de post of het verhaal zien.

Dit is ook de eerste keer dat Snapchat een functie aanbiedt om de verjaardagen van al je vrienden op één plek bij te houden! Verjaardagen zijn altijd al een reden geweest voor een speciaal feest op Snapchat. Maar in het verleden was de enige manier om de verjaardagen van je vrienden te zien op de dag zelf, via een subtiele emoji op de vriendenfeed. Met alle verjaardagen op één plek helpt Birthdays Mini je om alle aankomende verjaardagen van je vrienden te onthouden en om hun speciale dag te plannen!

Je vindt de Mini achter het raket icoontje in Chat of via de zoekbalk. De door Snap ontwikkelde Birthdays Mini wordt vanaf vandaag wereldwijd uitgerold!

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap Inc.
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap Inc.
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.