Palo Alto Networks deelt nieuwe Prisma Cloud-functies om containerrisico's te voorkomen

Prisma Cloud is een cloudbeveiligingsproduct dat hybride en multicloudomgevingen beveiligt

| Palo Alto Networks | 2 min | 8 september 2021 15:48
Afbeelding: Prisma Cloud screenshot - Container Security: Pre-Deployment Image Analysis Sandbox | Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks kondigt vandaag de nieuwste Cloud Workload Protection-functies voor Prisma Cloud aan. Prisma Cloud is een cloudbeveiligingsproduct dat hybride en multicloudomgevingen beveiligt voor 77 bedrijven in de Fortune 100. Met de nieuwe functies hebben gebruikers onder andere volledige zicht en controle over containerimages voordat ze deze in een live cloudomgeving implementeren.

De release bestaat verder uit:
  • Geavanceerde sandboxing van containerimages om ontwikkelaars en DevOps-teams te helpen containerbeveiligingsrisico's te voorkomen door containerimages van derden in een geïsoleerde omgeving uit te voeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van machine learning om alle processen, bestandssystemen en netwerkactiviteiten te inspecteren voor het wordt geïmplementeerd.
  • Automatische bescherming van virtuele machines op Microsoft Azure en Google Cloud. Het is hiermee gemakkelijker voor DevOps- en beveiligingsteams om host security agents handmatig te configureren, implementeren en updaten.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor webapplicaties en API-beveiliging om Windows-hosts te beschermen en automatische installatie op servicenetwerken zoals Istio of Linkerd te ondersteunen.
De DevOps-wereld draait om snelle implementaties, waardoor teams afhankelijk zijn van het efficiënte hergebruik van bibliotheken en in toenemende mate containerimages. Zo halen ontwikkelaars en DevOps-teams regelmatig afbeeldingen uit registers van derden om in hun bedrijfsomgevingen te draaien. Het Unit 42 Cloud Threat Report toont aan dat cybercriminelen zich continu aanpassen en het aantal cloudbeveiligingsincidenten toe blijft nemen. Daardoor vormt iedere externe containerimage een kans voor cybercriminelen om netwerken binnen te dringen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.