Neat ontvangt 30 miljoen dollar extra investering van Zoom

Om innovatie in video-samenwerking voor de hybride werkomgeving voort te zetten

| Zoom | 2 min | 8 september 2021 16:41
Copyright: Precondo CA
Neat, pionier op het gebied van video-apparatuur, kondigt vandaag aan dat Zoom Video Communications, Inc een extra investering van $30 miljoen in Neat heeft gedaan. Deze investering onderstreept het gezamenlijke streven van beide bedrijven om innovatieve technologieën te leveren die zorgen voor een uitzonderlijke videocommunicatie-ervaring. Door deze investering heeft Neat een totale waardering van $640 miljoen.

Dit is de derde keer dat Zoom in Neat investeert, waarmee de totale investering op $41 miljoen komt. Deze investering breidt de nauwe samenwerking tussen de bedrijven uit die gericht is op het stimuleren van innovatie en het leveren van een optimale Zoom-ervaring aan Zoom-gebruikers in vergader- en samenwerkingsruimtes. Neat en Zoom blijven nauw samenwerken aan nieuwe functies en ervaringen die de verschuiving ondersteunt naar werken met gedistribueerde en co-located hybride teams. De focus ligt daarbij op het verbeteren van werknemerswelzijn, sociale interactie en teamcreativiteit.

"Zoom en Neat werken nauw samen om klanten een ongelooflijke Zoom-vergaderervaring te bieden, en deze extra investering weerspiegelt onze overtuiging dat de apparaten van Neat een uitstekende aanvulling zijn op Zooms communicatieplatform", zegt Oded Gal, Chief Product Officer bij Zoom. "We hebben tot nu toe een enorm succes geboekt met Neat en we kijken ernaar uit om samen innovatie te blijven stimuleren en onze klanten uitzonderlijke ervaringen te blijven bieden."

"Sinds de lancering van Neat in 2019 hebben we klanten geholpen om te genieten van fantastische ervaringen in alle typen meetingruimtes - ook nu de definitie van een meetingruimte verandert", zegt Simen Teigre, CEO van Neat. "We kijken ernaar uit om te blijven innoveren en unieke technologie en geavanceerde mogelijkheden te leveren die klanten rijke en zinvolle samenwerkingservaringen bieden in de gehele hybride werkplek."

Neat, gelanceerd tijdens Zoomtopia in oktober 2019, verlegt voortdurend grenzen om unieke, rijke en inclusieve educatieve-en vergaderervaringen mogelijk te maken waardoor gebruikers zich op hun best te voelen. Met een volledig assortiment apparaten voor allerlei soorten vergaderruimtes levert Neat unieke functies die een veiligere en betere hybride werk- en leeromgeving ondersteunen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.