Carlo Atzeni aangesteld als Marketing Lead bij Telindus

Aanstelling onderdeel van Telindus' strategie te transformeren naar IT-business partner voor bedrijven die duurzamer willen opereren

| Telindus | 2 min | 9 september 2021 9:02
Copyright: Telindus
Strategisch IT-partner Telindus verwelkomt Carlo Atzeni (41) als Marketing Lead. In deze rol zal Atzeni zich bezighouden met de merkpositionering van Telindus als dé IT-partner voor organisaties van de toekomst. Hiervoor was Atzeni werkzaam als Marketing Manager bij PCI Nederland. Zijn aanstelling is onderdeel van de strategie van Telindus om zich te transformeren naar IT-business partner voor bedrijven die duurzamer willen opereren.

Ervaren marketeer in de IT-wereld

De afgelopen dertien jaar heeft Atzeni ervaring opgedaan in marketing, productmanagement en merkpositionering. Zo was hij werkzaam in verschillende functies op het gebied van sales, consultancy, product- en program management en marketing, bij organisaties als Canon en PCI Nederland. Bij laatstgenoemde heeft hij de afgelopen tweeënhalf jaar een grote rol gespeeld in het van de grond af opbouwen van een succesvolle nieuwe positionering en meer naamsbekendheid binnen de zakelijke IT-markt.

Carlo Atzeni over zijn nieuwe functie: “Telindus’ ambitie om het duurzaamste IT-bedrijf van Nederland te worden én een top 3-speler in de securitymarkt sprak mij erg aan. Ik denk daar graag over mee vanuit een marketingperspectief en kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan de nieuwe positionering. Bij Telindus werken professionals met veel ambitie en kennis van IT. Het enthousiasme waarmee ze te werk gaan en waarmee ze zich inzetten voor de klant is mooi om te zien. Dit maakt dat ik er ontzettend naar uitkijk om samen aan de slag te gaan en de nieuwe positionering van Telindus tot logica te maken.”

“We zijn erg blij met de komst van Carlo”, vertelt Joris Leupen, CEO bij Telindus. “Telindus maakt momenteel een transformatie door om continuïteit voor de toekomst voor ons en onze klanten te waarborgen. De wereld verandert en onze business ook. We geven onze klanten daarom graag het vertrouwen om gezamenlijk met onze IT-oplossingen hun business toekomstbestendig te maken. Het IT-landschap speelt daar een grote rol in. Met de komst van Carlo als Marketing Lead en zijn ervaring met merkpositionering kunnen we concrete stappen gaan zetten om nu én in de toekomst met onze managed services meer van toegevoegde waarde te zijn voor de markt en onze klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.
Meer over Telindus
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.