Huawei sluit zich als partner aan bij Dutch Cloud Community

Huawei's wereldwijde ervaring en innovatiekracht koppelen aan specialisten

| Dutch Cloud Community | 2 min | 09 september 2021 9:50
Gewaardeerd
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Huawei zich aansluit bij de vereniging als partner. Huawei wil haar bijdrage leveren aan de voor Nederland economisch zeer belangrijke cloudsector. De samenwerking zal in het komende jaar uitgebouwd worden naar tal van nieuwe oplossingsgebieden waarbij cloud de drijvende kracht is.

“Huawei is natuurlijk een belangrijke en ook bekende speler in de wereld van IT en communicatietechnologie. Huawei’s productgamma is enorm en de snelheid waarmee dit bedrijf innoveert is ongeëvenaard. Maar we kunnen als netwerk niet alleen daarvan profiteren. Ik ben ervan overtuigd dat het kennispotentieel binnen Huawei minstens zo belangrijk is als haar technologie. Ik verwacht dan ook snel resultaat te zien in deze mooie samenwerking.” Zegt Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community.

“Wij zijn verheugd aangesloten te zijn bij deze belangrijke Nederlandse community. De samenwerking met bedrijven uit de cloudsector is een van onze prioriteiten. Innovatie is een kernwaarde voor Huawei en onze technologieën worden de afgelopen jaren al ingezet in Nederland en meer specifiek in de oplossingen die de Nederlandse cloud serviceproviders naar de markt brengen. Wij kijken er naar uit om onze wereldwijde ervaring en innovatiekracht te koppelen aan deze specialisten”, aldus Leon Zhang, General Manager Enterprise Business Group.

Nederland loopt voorop als het gaat om een bloeiende en snelgroeiende digitale infrastructuur voor hosting- en clouddiensten. Op verschillende internationale lijsten behoort deze sector bij de beste ter wereld. Bij Dutch Cloud Community streven we, samen met onze leden en partners, naar meer.

Partners als Huawei zijn van belang voor een gezonde sector waarin zowel toeleveranciers als aanbieders producten en diensten van hoge kwaliteit leveren. Om die reden worden alleen de hoogst gewaardeerde organisaties partner van Dutch Cloud Community. Dit zorgt voor een kwaliteitsstempel dat uiteindelijke eindgebruikers zoals overheden en gemeenten in staat stelt met vertrouwen samen te werken.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.