LG erkend als internationale accreditatie instantie voor het testen van automotive software

Eerste faciliteit in Korea gecertificeerd om functionele veiligheid van software voor autonome voertuigen te testen

| LG Electronics | 1 min | 9 september 2021 10:09
Gewaardeerd
Het LG Electronics (LG) Software Testing Center is officieel erkend als een ISO 26262-gecertificeerd lab voor het uitvoeren van functionele veiligheidstests op software die is ontworpen voor autonome voertuigen. Als eerste faciliteit in Zuid-Korea die gecertificeerd is om dergelijke software te testen, zullen de resultaten die door LG's Software Testing Center worden afgegeven internationale geloofwaardigheid hebben in meer dan 70 landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten, Europa en Japan*.

De accreditatie werd verleend door het Korea Laboratory Accreditation Scheme (KOLAS), een internationaal erkende instelling die de vaststelling van nationale standaardsystemen en de werking van industriële standaardisaties op het gebied van veiligheid en kwaliteit waarborgt.
*  Volgens de ILAC Mutual Recognition Agreement (ILA MRA).

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.