Celonis biedt gratis online Intelligent Business Cloud-trainingen aan

| Celonis | 3 min | 4 november 2019 17:37
Copyright: Celonis
Celonis, toonaangevende organisatie in bedrijfstransformatiesoftware, kondigt vandaag aan dat alle Intelligent Business Cloud (IBC) online trainingen, inclusief instructievideo’s, interactieve tutorials, praktijkoefeningen en casestudy’s, nu gratis beschikbaar zijn voor klanten, partners en het publiek. Door de IBC online trainingen gratis aan te bieden, kunnen klanten van Celonis onbeperkt gebruikmaken van de beschikbare trainingen op hun eigen, gewenste tempo.

Het toegankelijk maken van IBC online is een vervolg op de recente lancering van Celonis Snap, een gratis versie van het product van het bedrijf. In slechts drie maanden na die lancering zijn er meer dan 5.000 nieuwe teams die gebruikmaken van Snap; een aantal dat blijft groeien. Door de online trainingen gratis aan te bieden kunnen gebruikers van de process mining-technologie diverse cursussen volgen, waardoor onder andere hun CV’s bijgewerkt kunnen worden door process mining toe te voegen als essentiële vaardigheid die ze beheersen.

"We zijn blij dat we onze IBC-training gratis kunnen aanbieden en hiermee tevens onze inzet om technologie te democratiseren kunnen aantonen", zegt Alex Rinke, co-CEO van Celonis. "We willen alle belemmeringen wegnemen en iedereen in staat stellen om meer over process mining te leren en zijn of haar loopbaanontwikkeling te verbeteren, waarbij ze in hetzelfde tempo kunnen leren als zakelijke gebruikers.”

De algemene training op het Celonis-platform bevat vier inhoudelijke richtingen die de specifieke gebruikersrollen in kaart brengen: Analist, Data Engineer, Executive en Business User. Door deze splitsing aan te brengen in de online trainingen wordt het mogelijk om op maat gemaakte en gepersonaliseerde trainingen aan te bieden. De online trainingsomgeving en cursussen hebben bewezen waardevoller te zijn dan de gebruikelijke technische documentatie: de zogenoemde Sandbox-omgeving, waar alle trainingen te volgen zijn, is gekoppeld aan interactieve tutorials zodat praktische ervaring en instructies een aanvulling zijn op de trainingen. Tot op heden hebben tienduizenden geïnteresseerden deelgenomen aan de Celonis Academy en de cursussen hebben een gemiddelde beoordeling van 4,35 van de 5 sterren gekregen. Partners van Celonis hebben daarnaast ook toegang tot een extra track en exclusieve content, gericht op hun specifieke behoeften.

“Wanneer je probeert dingen te leren, wil je dat altijd zelf doen. Maar om de kennis ook daadwerkelijk snel te vergroten, zijn er handige tips en adviezen terug te vinden in de begeleide leeronderdelen. Het is een fantastische manier om de basisprincipes op een solide wijze eigen te maken,” aldus Geoffrey Armstrong, directeur bij Ernst & Young Australië, één van de partners die intensief gebruikmaken van de trainingen. “We zijn enthousiast dat het delen van deze leeronderdelen bijdraagt aan het vergroten van de basiskennis op het gebied van process mining. Process mining is immers uitgegroeid tot een belangrijke vaardigheid die nodig is voor bedrijfstransformatie en proces excellence.”

De online trainingen zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in het Engels. Celonis heeft tevens plannen om lokale IBC online trainingen aan te gaan bieden in het Spaans, Portugees, Duits, Russisch en Japans. De inhoud van de trainingen wordt voortdurend aangevuld en bijgewerkt, zodat Celonis-gebruikers kunnen blijven leren en zich kunnen blijven ontwikkelen. Om in te schrijven of meer te leren, bezoek Celonis.com/training.

Om het gebruik van deze online trainingen aan te moedigen zal Celonis prijzen weggeven aan diegenen die een Celonis-trainingstraject volgen en hun certificaat op LinkedIn of Twitter plaatsen. Door gebruik te maken van de hashtag #CelonisCertified maken de gebruikers kans op diverse prijzen. Voor meer informatie over deze actie wordt verwezen naar de officiële regels.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.