Fortinet breidt integratie met Amdocs uit

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

| Fortinet | 3 min | 17 februari 2020 14:50
Copyright: Fortinet
Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde cybersecurity-oplossingen, maakt bekend dat Fortinet Secure SD-WAN is geïntegreerd met de uitbreidbare orchestration-oplossing van Amdocs. Dienstverleners kunnen daarmee managed services voor SD-WAN en cybersecurity aanbieden op de locatie van klanten, in datacenters en in de cloud en de operationele en implementatiekosten terugdringen.

Het aanbieden van schaalbare zakelijke SD-WAN- en beveiligingsdiensten vraagt traditioneel om een forse investering qua tijd en middelen. Het platform en ecosysteem van partners die deze diensten ondersteunen vereisen vaak een complexe integratie en intensieve tests. Dit resulteert in een lange time-to-market en hoge kosten. In de uiterst concurrerende en snel veranderende markt voor diensten voor SD-WAN en cybersecurity zorgt de kant-en-klaar geïntegreerde oplossing van Fortinet en Amdocs voor een forse reductie van de tijd, kosten en inspanning die nodig zijn voor de inbedrijfstelling binnen de omgeving van dienstverleners. Dit alles levert hen een hogere return on investment op.

De service lifecycle management- en orchestration-oplossing Amdocs stelt dienstverleners in staat om alle next-generation firewall (nfgw)-diensten van Fortinet Secure SD-WAN snel te definiëren, in te richten en in productie te nemen. Deze gecombineerde oplossing brengt een laag van automatisering- en orchestration-functionaliteit aan op SD-WAN die nodig is voor flexibele dienstverlening en snelle en efficiënte opschaling naar een groot aantal klanten en locaties. De Secure SD-WAN-oplossing van carrier-kwaliteit van Fortinet is inzetbaar op de locatie van klanten, in datacenters en in de publieke cloud. Dit biedt dienstverleners de schaalbaarheid die nodig is om nieuwe omzetgenererende diensten aan te bieden aan bedrijven van alle omvang. Dat kan onder meer gaan om managed SD-WAN-services, geavanceerde beveiligingsdiensten en SD-Branch-diensten. Deze kunnen worden ingericht met behulp van de physical network functions (PNF) en virtual network functions (VNF) van het brancheleidende Secure SD-WAN van Fortinet.

Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: Secure SD-WAN groeit uit tot de belangrijkste zakelijke WAN-dienst. Dat komt omdat het digitale innovatie met bedrijfsgevoelige connectiviteit in een groeiende hybride omgeving mogelijk maakt. Dit levert zowel uitdagingen als kansen op voor dienstverleners die efficiënte, schaalbare en veilige SD-WAN-diensten willen ontwikkelen om klanten een grotere ROI en meer toegevoegde waarde aan te bieden, zodat ze hun omzet en marktaandeel kunnen vergroten. De integratie van de brancheleidende oplossing Secure SD-WAN van Fortinet met het orchestration-platform van Amdocs stelt hen in staat om een kant-en-klaar geïntegreerde en geautomatiseerde dienst aan te bieden die voorziet in de zakelijke behoeften van bedrijven, de kosten indamt en de time-to-market verkort.”

De PNF’s en VNF’s bieden dienstverleners unieke mogelijkheden om hun SD-WAN-diensten door te ontwikkelen. Ze kunnen hun omzet een impuls geven door managed services aan te bieden vanaf hoofdkantoren, filialen en datacenters, via het WAN naar de publieke cloud.

“Dankzij de samenwerking met Fortinet kunnen we dienstverleners meer mogelijkheden te bieden om in een korter tijdsbestek onderscheidende managed secure SD-WAN services aan te bieden. Middelgrote tot grote ondernemingen met meerdere bedrijfslocaties vertegenwoordigen groeikansen voor aanbieders van cloud-diensten. Onze kant-en-klaar geïntegreerde orchestration- en service lifecycle management-mogelijkheden omvatten SD-WAN, applicatiegevoelige routering en marktleidende next-generation firewall (NGFW)-functionaliteit. Ze vereenvoudigen en versnellen de ontwikkeling van diensten voor deze groeiende markt,” zegt Anthony Goonetilleke, group president Media, Network & Technology bij Amdocs.

Aanvullende informatie

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst.
Meer over Fortinet

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.