Lebara halveert sim only prijzen

Een unieke actie in telecomland

| Lebara | 2 min | 10 september 2021 11:29
Copyright: Lebara
Een unieke actie in telecomland: Lebara halveert vanaf 9 september een half jaar lang de prijzen van alle 2-jarige Sim Only abonnementen. Daarmee betalen klanten bijvoorbeeld voor een abonnement van 5GB en onbeperkt bellen zes maanden lang geen 10 maar 5 euro.

Voor mensen die toch twijfelen om over te stappen maakt Lebara het extra aantrekkelijk. Want naast zes maanden voor half geld betalen klanten ook geen aansluitkosten én biedt de provider een ‘Niet tevreden? Geld terug!’ garantie.

De ‘Niet tevreden? Geld terug!’ actie loopt sinds juni van dit jaar en en kenmerkt het zelfvertrouwen van de provider die dit jaar al 20 jaar in Nederland actief is. “Dit bekrachtigt voor ons wat klantonderzoek en online reviews al tijden uitwijzen”, aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara. “En dat is dat onze klanten zeer tevreden zijn met het beste netwerk, de scherpe prijzen en de flexibiliteit van onze diensten.”

Flexibel en voordelig

Als één van de grootste zelfstandige mobiele telecomaanbieders van Nederland is Lebara onder consumenten al langer bekend als aanbieder van voordelige en flexibele Sim Only abonnementen. Abonnementen kunnen iedere maand gratis omhoog én omlaag worden aangepast en aangevuld met diverse extra’s zoals onbeperkt bellen naar binnen- en buitenland en een verdubbeling van de 4G internetsnelheid. Ook is een maandelijks opzegbaar abonnement mogelijk.

De ‘zes maanden, half geld’-actie wordt gecommuniceerd via commercials op televisie en radio, out-of-home, instore en door middel van online display en video.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lebara
Sim Only bij Lebara staat voor controle en flexibiliteit. Vrij zijn, dat is het idee. Je abonnement en extra's kan je maandelijks gratis aanpassen en je hebt altijd eenvoudig overzicht in je verbruik en kosten. Je maakt gebruik van een snel en betrouwbaar 4G netwerk. Want als je iets te zeggen hebt, moet je dat kunnen delen. En dat voor een voordelige prijs.
Meer over Lebara
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.