BlackBerry UEM verbetert integratie met Microsoft 365

BlackBerry zorgt met moderne authenticatie voor veiliger en productiever werken

| BlackBerry | 1 min | 10 september 2021 11:32
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited verbetert de integratie tussen BlackBerry® Unified Endpoint Manager (UEM) en Microsoft 365. Zo profiteren bedrijven nog meer van BlackBerry's expertise op het gebied van beveiliging in combinatie met de productiviteitstools van Microsoft.

BlackBerry UEM- en Microsoft 365-klanten kunnen nu gebruik maken van een beveiligde BlackBerry-versie van moderne authenticatie in de cloud, naast on-premises omgevingen. Verder is de integratie tussen BlackBerry UEM en Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) verbeterd om veilige authenticatie en tijdelijke toegang te bieden.

“BlackBerry UEM stelt organisaties en eindgebruikers in staat om overal en veilig productief te zijn. De afgelopen anderhalf jaar heeft aangetoond dat beveiliging en productiviteit hand in hand moeten gaan”, vertelt Billy Ho, Executive Vice President van Spark Product Engineering bij BlackBerry. "Bedrijven overal ter wereld gebruiken elke dag zowel BlackBerry UEM als Microsoft 365. Daarom zijn we verheugd hen in staat te stellen hun gegevens te beschermen en hun personeel nog sterker te maken via deze integraties."

Wangui McKelvey, General Manager, Microsoft 365 bij Microsoft: "Digitale technologieën bieden bedrijven nieuwe manieren van zakendoen. Onze klanten kiezen Microsoft 365 voor productiviteits- en samenwerkingstools die een hoge productiviteit leveren. Samen met BlackBerry zullen we dit naar een hoger niveau tillen en bedrijven dé standaard bieden voor veilige productiviteit.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.