MobieTrain trekt Nouri Zouaghi aan

En schakelt zo nog een versnelling hoger om internationale markten verder te ontwikkelen

| MobieTrain | 2 min | 13 september 2021 11:50
Afbeelding: Nouri Zouaghi, Business Development Director bij MobieTrain | Copyright: MobieTrain
MobieTrain heeft digital learning expert Nouri Zouaghi aangetrokken om uitbreiding buiten België en Nederland aan te sturen. Na de financieringsronde eerder dit jaar wil de scale-up, met gelijknamige applicatie voor mobiel leren, in andere landen haar positie versterken.

Business development en de ontwikkeling van internationale markten is de rode draad in de loopbaan van Nouri Zouaghi: “MobieTrain zit inderdaad in een fase waar mijn toegevoegde waarde het grootst is. Internationale verkoop levert nu al meer dan 50% van de omzet voor MobieTrain. In 2022 zetten we die uitbreiding nog meer kracht bij. Fysieke aanwezigheid is niet in elk land vereist, zo leerde de pandemie ons. We bepalen onze aanpak pragmatisch en per markt.”

Europees marktleider

MobieTrain trekt met Zouaghi een absolute expert in zijn branche aan. “We hebben inmiddels een sterke positie in de Benelux, maar het is altijd onze ambitie geweest om Europees marktleider te zijn. Met Nouri en zijn rijke ervaring in digital learning in binnen- en buitenland gaan we internationaal stappen zetten. Nouri is erg ondernemend en neemt snel maar weloverwogen beslissingen. Die aanpak past volledig bij onze manier van werken”, zegt CEO Guy Van Neck met vertrouwen.

Rijke ondernemerservaring in digital learning

Nouri Zouaghi (41) heeft zowat elke invalshoek van digital learning al van dichtbij meegemaakt, zowel in leertechnologie als -content. Na zijn licentiaat bedrijfspsychologie en personeelsbeleid aan de Universiteit Gent werd hij al snel ondernemer in tal van learningbedrijven. Zo richtte hij in 2004 het Belgische Teleseminar op (thuisopleidingen) en in 2010 Aprento (e-learning op maat). Twee jaar later fuseerde Aprento met sectorgenoot Vision, waarna de specialist in digital & blended learning gekocht werd door Deloitte Consulting (2014). Tot 2019 bleef Zouaghi actief in Human Capital Consulting. Dat jaar werd hij bij de Nederlandse online trainingspecialist GoodHabitz Country Director van eerst Frankrijk en vervolgens België.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
MobieTrain
Over MobieTrain
MobieTrain commercialiseert een microlearning app waarmee medewerkers van klanten op elk moment en op elke plek stapsgewijs hun kennis kunnen bijschaven. Het bedrijf won in 2018 de start-upcompetitie Unleash in Amsterdam. Ook nam MobieTrain in 2018 deel aan de Startupbootcamp in Amsterdam: een wereldwijd accelerator met hubs in verschillende steden.
Meer over MobieTrain
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.