Hoe u uw IT- en OT-systemen aan het praten krijgt

Over hoe het samenbrengen van systemen echt zakelijke voordeel kan opleveren

| Getronics | 1 min | 13 september 2021 14:14
Copyright: Getronics
Stel dat u in een sector werkt die afhankelijk is van technologie of machines van welke aard dan ook. In dat geval is de kans groot dat de dag wordt bepaald door hoe die operationele technologie (OT) presteert. Transport, productie, farmacie, energie, gezondheidszorg, infrastructuur - deze kritieke industrieën en nog veel meer worden ondersteund door OT-systemen.

Assets zoals programmeerbare logische controllers (PLC's) en toezichthoudende controle en data-acquisitie (SCADA) zijn al tientallen jaren essentieel voor interactie met allerlei soorten machines. Deze onderdelen zijn echter niet geschikt voor het razendsnelle tempo van moderne IT-systemen. Als je ooit hebt geprobeerd om IT- en OT-netwerken te laten samenwerken, heb je waarschijnlijk geleerd dat deze oefening met de nodige frustratie gepaard kan gaan.

Het succesvol integreren van IT en OT kan echter enorm veel voordeel opleveren voor uw bedrijf - en het hoeft niet zo'n hoofdpijndossier te zijn. Hier zijn een paar gedachten om u op weg te helpen bij het samenbrengen van uw systemen om echte zakelijke voordelen uit de resultaten te halen.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Getronics
Over Getronics
We zijn goed in het samenbrengen van teams: onze experts, onze klanten en onze partners. We dagen uit, inspireren en creëren met als doel de digitale ervaring opnieuw vorm te geven. Door dit te doen, transformeren we bedrijven en bevorderen we de samenleving.
Meer over Getronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.