Zebra Technologies introduceert nieuwe 12-inch rugged tabIets

De nieuwe ET80 en ET85 zijn Zebra’s eerste tablets die Wi-Fi 6E en 5G ondersteunen voor hogere snelheden en betrouwbare prestaties

| Zebra | 3 min | 13 september 2021 14:25
Afbeelding: De nieuwe 12-inch rugged tabIet | Copyright: Zebra
  • Zebra’s ET8x-serie is ideaal voor publieke veiligheids- en overheidsdiensten, net als buitendienst- en productieomgevingen.
  • De nieuwe ET80 en ET85 zijn Zebra’s eerste tablets die Wi-Fi 6E en 5G ondersteunen, waardoor de verbindingssnelheid en betrouwbaarheid wordt verbeterd.
  • De ET80 en ET85 zijn Zebra’s eerste Windows 10-tablets die uitgerust zijn met geselecteerde Mobility DNA-apparatuur, waardoor communicatie en gebruiksgemak voor medewerkers wordt verbeterd.
Zebra Technologies Corporation, introduceert vandaag de ET80 en de ET85 (ET8x serie). Dit is een nieuwe serie Windows 12-inch rugged tablets en 2-in-1s. De ET8x-serie is ontworpen om productiviteit en veiligheid in vele marktsegmenten te verbeteren. De innovatieve tablets zijn Zebra’s eerste tablets die Wi-Fi 6E en 5G ondersteunen, deze geavanceerde draadloze verbinding zorgt ervoor dat mobiele werknemers verbonden blijven in elke omgeving.

De dunne en lichte ET80 en ET85, die gebruik maken van Intel 11th Generation processors, zijn een mobiele optie in het veld. Er is de mogelijkheid tot een afneembaar ruggedized toetsenbord, zodat medewerkers een complete laptopervaring hebben, zowel lopend, in een voertuig als achter een bureau. De nieuwe ET8x-serie ondersteunt citizens broadband radio service (CBRS) en is ideaal voor veiligheids- en overheidspersoneel. Voor provinciale en lokale overheden ondersteunen Zebra’s tablets de 2-in-1s communicatie voor routering en verzending, rapportages voor patiëntenzorg, e-citation en het tracken van personeel. Tevens ondersteunen de tablets ook archiefbeheer, sneltoetsen voor mobiele ongevallen, voorraadmanagement en applicaties voor ongevalmeldingen.

“Het afwegen van de vraag voor een flexibelere en draagbare mobiele oplossing zonder het opgeven van high-end prestaties en vereiste grote schermen heeft de deur geopend voor 2-in-1 afneembare rugged tablets, zoals de Zebra Technologies’ ET80 en ET85,” zegt David Krebs, Executive Vice President, VDC Research. “Deze nieuwe vormfactoren hebben ervoor gezorgd dat mobiel-afhankelijke medewerkers in sectoren zoals publieke veiligheid en overheid de ondersteuning van traditionele PC-oplossingen blijven houden, terwijl ze ook meer mobiele en gedistribueerde workflows ervaren.”

De ET8x-serie ondersteunt ook workflows voor buitendienst en productie. Buitendienst- en productiemedewerkers kunnen deze apparaten gebruiken voor mobiel ordermanagement, veiligheidsinspecties en met applicaties voor ondersteuning op afstand. Op de werkvloer van de fabriek helpen de apparaten de kwaliteit en heftruckwerkzaamheden te verbeteren, net als onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Zebra’s nieuwe tabletserie en 2-in-1s kunnen functioneren als een zelfstandige tablet of als vervanger voor laptops en bieden ondersteuning in de meeste ruige omstandigheden. Ze wegen minder dan 1,5 kilo en hebben een optioneel afneembaar toetsenbord. Dit maakt de nieuwe ET8X-serie een flexibele optie die kan transformeren tot desktop op kantoor of een mobiel werkstation in een politieauto, vrachtwagon of vorkheftruck. De ET80 en de ET85 hebben beide een langere accuduur dan voorgaande modellen. Hierdoor ben je minder tijd kwijt met het opladen of het wisselen met andere apparaten waardoor productiviteit toeneemt en uitvaltijd wordt gereduceerd.

“We zijn trots om de nieuwe ET80 en ET85 tablets en 2-in-1s aan te bieden, die Wi-Fi 6 geavanceerde verbinding ondersteunen en ook staan voor Zebra’s entree in het 5G-spectrum,” zegt Casper Zweers, regio directeur Benelux van Zebra Technologies. “De innovatieve ET8x-serie biedt bedrijven van verschillende sectoren de apparaten die zij nodig hebben om de productiviteit, snelheid en betrouwbaarheid te verbeteren van verschillende operaties.”

De nieuwe ET8x-serie heeft een 12-inch scherm, 13-megapixelcamera aan de achterkant met optioneel geïntegreerde barcodescanners, ondersteunt Windows Hello via de camera aan de voorkant voor gezichtsherkenning en heeft een optionele vingerafdrukscanner voor meervoudige authenticatie. De ET80 en de ET85 zijn ook Zebra’s eerste Windows 10-tablets uitgerust met geselecteerde Zebra Mobility DNA-software om workflow te optimaliseren en communicatie en gebruiksgemak te verbeteren voor mobiele werknemers. Binnen deze programma’s vallen PowerPrecision Plus, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid van de batterijstatus en de optionele Workforce Connect Push to Talk-functies, dat communicatie in een platform bundelt.

Daarnaast is Zebra’s OneCare™ Maintenance Plans verkrijgbaar voor de ET8x-serie om gebruikers te helpen de bedrijfstijd van de apparaten en bedrijfsprestaties te maximaliseren zodat zij het meest uit hun investeringen halen. Met Zebra’s OneCare plan kunnen werknemers presteren op topniveau en tegelijkertijd de kwetsbaarheid van apparaten, niet-gebudgetteerde uitgaven en onverwachte storingen reduceren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zebra
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.