PAC2000A Conad kiest TESISQUARE® en SHIPPEO om de realtime transport visibility te verbeteren

Conad-consortium verbetert logistiek via end-to-end supply chain-visibility

| Shippeo | 2 min | 14 september 2021 8:48
Copyright: PAC2000A Conad
TESISQUARE®, een technologiepartner die gespecialiseerd is in het ontwerp en de implementatie van collaboratieve digitale ecosystemen, en Shippeo, specialist in realtime transport visibility, kondigen aan dat ze door PAC2000A Conad als projectpartners zijn geselecteerd om de realtime transport visibility (RTTV) te verbeteren.

PAC2000A Conad is een coöperatie die zich bezig houdt met het dagelijks beheer van een complexe supply chain die in Italië meer dan 1.400 winkels in vijf regio’s bereikt. Met TESISQUARE® en Shippeo wil PAC2000A Conad de logistieke prestaties van de coöperatie te verbeteren.

De TESI TMS-softwaresuite zal PAC2000A Conad een nauwkeurig beeld geven van alle transportactiviteiten, waardoor de besluitvorming flexibeler wordt. Wacht- en bezorgtijden worden nauwkeurig bijgehouden met behulp van geofencing en GPS-tracking, waardoor nauwkeurige meting van de bezorgprestaties en controle van het transportnetwerk mogelijk is. Voorspellende informatie zal voor alle supply chain-partners beschikbaar zijn door de integratie van Shippeo’s visibility service met het platform en de mobiele applicatie van TESISQUARE. Door gebruik te maken van procesautomatisering, kan de tijd die wordt besteed aan activiteiten met een lage toegevoegde waarde worden verminderd. Shippeo's Machine Learning-algoritme verwerkt real-time locatiegegevens van vrachtwagens en meer dan 200 parameters om een ??nauwkeurige en betrouwbare ETA (Expected Time of Arrival) te berekenen, zodat gebruikers real-time voorspellend inzicht krijgen voor elke levering binnen het TESISQUARE-platform.


Afbeelding 1: Massimiliano Matteucci, Logistics Director bij PAC2000A.

“TESISQUARE® en Shippeo zorgen voor visibility en efficiëntie van het transport. De nieuwe mogelijkheden zullen ons in staat stellen om snel toegang te krijgen tot actuele informatie - op een meer geïntegreerde manier. Zo optimaliseren we de logistieke processen, wat ons helpt om het serviceniveau richting onze klanten te verbeteren. Bovendien optimaliseren we de leveringsroutes om de CO2-uitstoot te verminderen, als onderdeel van onze focus op duurzaamheid", zegt Massimiliano Matteucci, Logistics Director bij PAC2000A.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shippeo
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over Shippeo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.