Logitech G onthult zijn lichtste en duurzaamste draadloze gaming-headset tot nu toe

Dé draadloze headset voor de moderne gamer - ultra lichtgewicht, levendige kleuren, duurzaam ontwerp en uitermate geschikt voor games, muziek en meer

| Logitech | 3 min | 14 september 2021 9:46
Afbeelding: De Logitech G435 | Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag een nieuwe standaard gezet met de aankondiging van de Logitech G435 Wireless Gaming Headset, een opwindende nieuwe ultralichte draadloze headset die is ontworpen voor de moderne gamer. Hiermee kunnen gamers naar hartelust games spelen, muziek luisteren en met hun vrienden spelen op meerdere platforms. Met drie nieuwe kleurencombinaties is de G435-gamingheadset onze lichtste lichtgewicht, draadloze headset die bij jouw stijl past, en dat alles voor de verbluffende prijs van € 79,99.

"De G435-gamingheadset is onze lichtste gaming-headset ooit", zegt Ujesh Desai, algemeen directeur van Logitech G. "Hoewel we het gewicht hebben weten te verminderen, hebben we geavanceerde functies toegevoegd, waaronder gloednieuwe beamforming-microfoons en dual wireless-modi, en waren we ook nog eens in staat om dit onze meest duurzame draadloze headset tot nu toe te maken. Het resultaat van onze inspanningen is een headset die speciaal is ontworpen voor de moderne gamer - hij is veelzijdig, stijlvol, extreem comfortabel en klaar voor high-performance speelsessies."

Met een gewicht van slechts 165 gram is de G435 ultralicht en zo comfortabel dat je hem de hele dag kan dragen. De G435 past bij een breed scala aan mensen, maar het ontwerp is geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten. Daarnaast beschikt de headset over een optionele volumebegrenzer.

G435 is onze meest duurzame draadloze headset. De headset is CarbonNeutral® gecertificeerd, wat betekent dat we hoogwaardige gecertificeerde CO2-compensaties financieren om de CO2-impact van het product tot nul te verminderen. Daarnaast zijn de plastic componenten voor minimaal 22 procent gemaakt van gerecyclede inhoud, en de papieren verpakking is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen. Door voor dit product te kiezen, ondersteun je een verantwoord beheer van de bossen in de wereld. Bezoek onze website voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

De combinatie van gaming-kwaliteit LIGHTSPEED Wireless 2,4 GHz en low-lag Bluetooth® geeft je de vrijheid om draadloos verbinding te maken met je PC, PlayStation, smartphone en andere apparaten. LIGHTSPEED Wireless maakt verbinding met je PC of PlayStation via een USB-A 2,4 GHz-adapter en biedt prestaties die zijn afgestemd op de behoeften van gamers. De G435 biedt ook low-lag Bluetooth® voor koppeling met mobiele apparaten, wat de snelheid ten opzichte van standaard Bluetooth-verbindingen aanzienlijk verhoogt.

De 40 mm-drivers leveren een rijk en meeslepend geluid, terwijl de dubbele beamforming-microfoons een microfoonarm overbodig maken. De beamforming-microfoons versterken je stem en verminderen tegelijkertijd achtergrondruis. Op deze manier klinkt het alsof je je in dezelfde kamer bevindt als je vrienden.

De nieuwe G435 Wireless Gaming Headset is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties, Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry en Off-White & Lilac, waardoor gamers een headset kunnen kiezen die hun individuele stijl en persoonlijkheid het beste weergeeft. Bovendien hebben we links en rechts braille-indicatoren op de headset toegevoegd om het voor mensen met een visuele beperking gemakkelijk te maken om te weten welke kant ze vasthebben.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G435 Wireless Gaming Headset is begin oktober verkrijgbaar via LogitechG.com en de bekende retailers tegen een adviesprijs van € 79,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.