Exact onthult tien finalisten Exact Cloud Award 2021

De vier uiteindelijke Cloud Award-winnaars worden op donderdag 14 oktober bekendgemaakt

| Exact | 2 min | 14 september 2021 12:38
Copyright: Exact
Exact maakt vandaag de tien finalisten van de jaarlijkse Cloud Award bekend. Uit de inzendingen selecteerde de vakjury een top-10 van kantoren die een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. De vier uiteindelijke Cloud Award-winnaars worden op donderdag 14 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal diner voor genodigden.

Exact gelooft dat het goed is om altijd te blijven ontwikkelen. Zeker in een vakgebied als accountancy, waar klanten steeds hogere eisen stellen. Accountancykantoren ontzorgen hun klanten als het gaat om het aanleveren van relevante informatie, communicatie en inzicht. Ze helpen ondernemers vooruit te kijken en verrassen klanten met relevant advies en digitaal gemak.

Martin van Vliet, Senior Product Manager bij Exact en vakjurylid van de Cloud Award: “De Cloud Award-verkiezing is een zoektocht naar accountants- en administratiekantoren die op het gebied van innovatie en online samenwerking een praktijkvoorbeeld zijn voor hun vakgenoten. Door het brede veld aan deelnemers, is een plek in de finale weggelegd voor kantoren die écht bewezen focus hebben op innovatie en samenwerking.”

Tien finalisten strijden om vier awards

De top-10 bestaat uit de volgende kantoren (op alfabetische volgorde):
  1. Afier Accountants Adviseurs
  2. A-kantoor
  3. Amolé
  4. BVL & Co accountants en adviseurs
  5. Clarus Administraties
  6. deFinanseurs
  7. Dijck & De Ridder
  8. FTF finance
  9. Rockit Finance
  10. Worrell & Jetten Accountants en Adviseurs
Op 27 september lichten deze finalisten hun inzending verder toe tijdens een pitch aan de vakjury, bestaande uit Annelie Snijder van SFAA, Eric van den Bogaart van Slooten van den Bogaart, Niels van Ham van Accountancyworld, Marco Moling van Accountax, Simon Voorbergen van ROI Financials en Martin van Vliet van Exact.

De grote winnaar mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Administratiekantoor van het jaar noemen. Ook worden de Cloud Award voor Innovatie en de Cloud Award voor Samenwerking uitgereikt. Tot slot wordt voor de derde keer op rij de Crowd Award toegekend aan het kantoor met de meeste publieksstemmen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.