Appian kondigt de nieuwste versie aan van het Appian Low-Code Automation Platform

De nieuwe versie maakt het sneller en efficiënter om bedrijfsapplicaties te bouwen

| Appian | 2 min | 14 september 2021 13:04
Copyright: Appian
Appian onthuld vandaag de nieuwste versie van het Low-Code Appian Automation Platform. De nieuwe versie maakt het sneller en efficiënter om bedrijfsapplicaties te bouwen door belangrijke verbeteringen in low-code data, volledige automatiseringsfunctionaliteit, user interface (UI)-creatie en applicatie-implementatie.

Bedrijfsdata kunnen langzaam en moeilijk te managen zijn voor allerlei organisaties. Het bouwen van low-code apps is makkelijk en een visueel proces, maar het integreren van data vereist nog steeds veel databasevaardigheden. De Appian low-code data architectuur geeft de data op een intelligente en automatische wijze een nieuwe vorm voor optimale prestaties op basis van uw applicatieontwerpen. Gebruikers kunnen data overal vandaan halen, zonder deze te hoeven migreren. Het Appian platform maakt het visueel combineren, uitbreiden en modelleren van relaties tussen verschillende gegevensbronnen, en automatisch optimaliseren van gegevens voor prestaties mogelijk, zonder codering of databaseprogrammering.

De nieuwste versie van Appian maakt het eenvoudiger om enterprise data te ontsluiten, aan elkaar te relateren en te transformeren:
  • Profiteer van data sync om applicaties sneller te bouwen. Data sync stelt je in staat om snel applicaties te bouwen rond bedrijfsdata.
  • Krijg toegang tot meer van uw gegevens zonder prestatieverlies met het dubbele aantal rijen dat een record type kan synchroniseren vanaf een bron: van 500.000 tot 1.000.000.
  • Relateer met vertrouwen meer data aan nieuwe one-to-many record type-relaties die een holistisch beeld van de data geven.
  • Genereer automatisch bedrijfsprocessen rechtstreeks vanuit data records zodat gebruikers geïnformeerde actie kunnen ondernemen terwijl ze verenigde bedrijfsdata bekijken.
De nieuwste versie van Appian introduceert ook nieuwe functies voor verbeterde automatisering, UI's, verbonden systemen en applicatie implementatie-verbeteringen die u in staat stellen om het volgende te doen:
  • Ontwikkel automatiseringen efficiënter door elke stap die u zet in uw webbrowser vast te leggen telkens wanneer je klikt of typt.
  • Maak robottaken sneller door setup en cleanup over te slaan voor opeenvolgende RPA-uitvoeringen bij het verwerken van batch-items.
  • Ontwerp aantrekkelijkere UI's door applicaties te maken met fijnere spacing-controle om de exacte look te krijgen die u wilt en de wirwar tijdens het ontwerpen te verminderen.
  • Gebruik Connected Systems om databronnen te verbinden en gebruik object level security voor meer controle over de toegang tot data.
  • Stroomlijn implementaties door databasescripts aan pakketten toe te voegen terwijl u ontwerpt, in plaats van te wachten met het uploaden van databasescripts tijdens de implementatie.

"De Appian low-code data architectuur is revolutionair in het definiëren van hoe ontwikkelaars werken met bedrijfsdata om snel applicaties te bouwen," zegt Malcolm Ross, Deputy CTO bij Appian. "We versterken de Appian Low-Code belofte dat wanneer je apps maakt met Appian, je mag verwachten dat je de apps 10x sneller bouwt, de onderhoudskosten met 50% verlaagt, en superieure functionaliteit krijgt in vergelijking met traditionele ontwikkeling."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.