Barracuda versterkt incident respons met automatische workflows en publieke API's

Barracuda Total Email Protection identificeert proactief dreigingen en helpt klanten snel en effectief actie te ondernemen

| Barracuda Networks | 2 min | 15 september 2021 10:44
Copyright: Barracuda Networks
  • Dankzij publieke API's kunnen de incident respons-gegevens van Barracuda gebruikt worden in bestaande SOAR/SIEM/XDR-oplossingen van klanten
  • Klanten kunnen nu makkelijk zelf maatwerk workflows creëren om de respons van verschillende securityoplossingen verder te automatiseren
  • Met workflows die automatisch draaien op basis van vooraf gedefinieerde drempelwaarden en andere condities, kunnen klanten sneller reageren, tijd besparen en dubbel werk voorkomen
Barracuda Networks komt met nieuwe mogelijkheden op het gebied van incident respons. Hiermee kunnen klanten proactief dreigingen identificeren en snel en effectief actie ondernemen om deze tegen te houden. Ook zijn er nu publieke API’s waarmee de incident respons-gegevens van Barracuda gebruikt kunnen worden in bestaande SOAR/SIEM/XDR-oplossingen. Met nieuwe, geautomatiseerde workflows kunnen IT- en securityteams automatische draaiboeken samenstellen die optimaal aansluiten op de specifieke behoeften en scenario’s van hun organisatie.

Barracuda is tevens gekwalificeerd als ‘Leader’ in ‘The Forrester Wave™ Enterprise Email Security, Q2 2021’, waarbij het bedrijf de hoogst mogelijke scores behaalde op het gebied van de implementatie-opties, de mogelijkheden voor het analyseren van content, incident respons, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, evenals op het gebied van ondersteuning en klantensucces.

In het Forrester-rapport staat: “Een referentieklant merkte op dat de incident responsfunctie van Barracuda Network ‘een superieur product is, zowel vanwege de optie voor continu herstel als vanwege het eenvoudige proces om herstelmaatregelen te starten’.”[1]

De nieuwe mogelijkheden voor incident respons zijn beschikbaar als onderdeel van Barracuda Total Email Protection: een reeks krachtige beveiligingsoplossingen voor complete e-mailbescherming. In FY2021, dat op 28 februari 2021 werd afgesloten hebben 3.400 nieuwe klanten gekozen voor deze oplossing: een groei van 60 procent op jaarbasis.

Incident respons is ook beschikbaar als onderdeel van het ECHOplatform, een beheer- en configuratieconsole waarmee MSP's gemakkelijk Barracuda Total Email Protection kunnen aanbieden aan klanten.

“Kwaadaardige e-mails kunnen in de mailbox van een gebruiker terechtkomen. Als dat gebeurt, moeten ze snel worden aangepakt. Veel organisaties beschikken echter niet over de informatie en de tools die IT- en securityteams nodig hebben om deze incidenten effectief aan te pakken. Het resultaat is een handmatig, onnauwkeurig en tijdrovend proces”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “Met de nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor incident respons kunnen klanten makkelijk maatwerk workflows creëren om hun e-mailrespons te automatiseren. Zo besparen ze tijd en zijn ze zeker van een consistente en efficiënte respons op e-maildreigingen.”

  1. The Forrester Wave™: Enterprise Email Security, Q2 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.