Bas van der Loo (HP) door branche organisatie benoemd tot beste proposal manager

Benoeming vond plaats tijdens het APMP NL jaarcongres

| HP | 2 min | 15 september 2021 13:48
Afbeelding: Bas van der Loo, Tender Consultant HP Inc. | Copyright: HP
HP’s Bas van der Loo, Tender Consultant HP Inc., is verkozen tot beste proposal manager van het jaar tijdens het APMP NL jaarcongres, 9 september 2021. Tijdens het event gingen sprekers en experts in gesprek over de toekomst van de digitale offerte versus de papieren variant.

De offerte, tender, is de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel van de samenwerking tussen leveranciers en inkopers. De digitalisering en tevens de sturende werken voor duurzamer inkopen heeft daarbij een grote vlucht genomen.

Het APMP over Bas: hij laat zien dat hij een significante bijdrage heeft geleverd door zich te verdiepen in de klant en daarnaast het bidmanagement van HP verder te professionaliseren. Dat in combinatie met de technologie van HP heeft de winratio significant laten stijgen. De visie, de samenwerking met het team en partners zorgen ervoor dat de hij klanten uitstekend weet te overtuigen.


Robert van het Hof, HP Sales Manager MPS: “De ruimte die Bas neemt, de verdiepingsslag die hij maakt voor onze klanten is bewonderenswaardig. Het centraal stellen van de klant en inzicht krijgen in de daadwerkelijke behoefte van de klantwens hebben geleid tot een enorme verdieping van de klant kennis.

Door klanten in het voortraject te voorzien van nieuwe inzichten levert dit in veel gevallen een voorkeur op voor HP. Met de oplossingen en het advies vanuit HP hebben we in het meerdendeel van de gevallen een oplossingen aan kunnen dragen, welke direct bij heeft kunnen dragen aan de bedrijfsdoelstelling van de klant.

Zo is duurzaamheid steeds belangrijker geworden en Bas weet hierbij de juiste vertaling te maken van de behoefte van de klant en de duurzaamheids strategie van HP die hier sinds de oprichting in 1939 een leidende rol in neemt. Zo kunnen we klanten direct helpen bij het verhogen van de security en het verlagen van de duurzaamheids footprint dmv onze printing en computing oplossingen.

Ook IDC onderkent de leidende positive van HP op het gebied van duurzaamheid. Vorige week benoemde IDC HP tot nummer 1 in de Sustainability Index voor meest duurzame technologie leverancier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
HP
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.