Synopsys versterkt workspace-beveiliging met Citrix

Synopsys gebruikt oplossingen voor veilige toegang en zero trust-aanpak om bedrijfsmiddelen te beschermen zonder in te boeten aan de werknemerservaring

| Citrix | 2 min | 15 september 2021 13:57
Copyright: Intel

Hoe beveilig je bedrijfsgegevens en -apparaten zonder dat het de hybride werkervaring in de weg staat? Synopsys, wereldwijd toonaangevend in elektronische ontwerpautomatisering, halfgeleiders en testinstrumenten en -diensten voor applicatiebeveiliging, gebruikt het digital workspace-platform en de Zero-Trust oplossingen voor veilig toegangsbeheer van Citrix Systems, Inc. om waar dan ook veilige en betrouwbare toegang tot applicaties en data te garanderen.

Veilige toegang en stabiele performance

Met behulp van Citrix Workspace biedt Synopsys op gebruiksvriendelijke wijze veilige toegang tot virtuele desktops, SaaS, web, mobiele apps en content. "Door de toegang tot al onze bedrijfsapplicaties samen te brengen en deze op één plek te beheren, zorgt Citrix voor verscherpte beveiliging en een betere gebruikerservaring", zegt Sriram Sitaraman, Chief Information Officer bij Synopsys.

Dankzij Zero Trust-oplossingen voor veilig toegangsbeheer, waaronder Citrix Secure Workspace Access en Citrix Analytics for Security, kan Synopsys niet alleen gebruikerstoegang authenticeren op basis van apparaatstatus en gebruikerslocatie, maar ook constant het gedrag van gebruikers, applicaties en netwerken monitoren en dynamisch toegangsregels toepassen.

"We geloven sterk in het belang van contextueel beleid en multifactor-authenticatie, want hoewel het beveiligen van onze omgeving onze topprioriteit is, willen we voorkomen dat de gebruikerservaring negatief wordt beïnvloed", zegt Sitaraman. "Met haar Zero Trust-aanpak heeft Citrix ons in staat gesteld dit te bereiken."

Tot slot maakt Synopsis gebruik van Citrix ADC, zodat applicaties altijd optimaal presteren, ongeacht of deze in de cloud of een datacenter draaien, en ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Joe Fu, IT Director of Engineering and Applications, Synopsys: "Waar ter wereld onze gebruikers zich ook bevinden, ze hebben via Citrix geoptimaliseerde toegang tot apps en data."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.