NXP Semiconductors selecteert TCS als strategisch partner om IT-innovatie te versnellen

Tata Consultancy Services helpt NXP bij het herzien van de gebruikerservaring en versneld innoveren

| TCS | 2 min | 16 september 2021 10:15
Copyright: NXP
Tata Consultancy Services (TCS), een toonaangevende, wereldwijde organisatie op het gebied van IT-services, consultancy en bedrijfsoplossingen, zal NXP, een wereldleider op het gebied van veilige connectiviteitsoplossingen, helpen bij het optimaliseren van de gebruikerservaring en het versnellen van digitale transformatie.

NXP is een drijvende kracht achter innovatie in sectoren zoals de automotive, industriële & IoT-, mobiele en communicatie-infrastructuur. De fabrikant van halfgeleiders koos TCS als strategisch partner voor het stimuleren van zijn strategie voor geïntegreerde IT-services in applicaties, IT-infrastructuur en werkplekdienstverlening die zowel bedrijfs- en productie- als engineeringsfuncties omvatten.

Om NXP te helpen zal TCS gebruikmaken van haar unieke Machine First™-benadering, diepgaande kennis van de halfgeleiderindustrie en bewezen deskundigheid op het gebied van next-gen technologieën zoals AI en automatisering. TCS zal een bedrijfsgericht model ontwikkelen dat synergieën binnen de gehele waardeketen van NXP benut.

Het nieuwe, veilige IT-landschap zal niet alleen de operationele veerkracht van het bedrijf aanzienlijk verbeteren, maar ook innovatie versnellen en zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Bovendien zal TCS de cloudadoptie van NXP versnellen om de bedrijfsflexibiliteit te vergroten en te bouwen aan een toekomstbestendige basis ten behoeve van de groei- en transformatie agenda van het bedrijf.

“TCS liet zien een goed beeld te hebben van de omgeving van NXP en identificeerde voor ons transformationele kansen. TCS zal dan ook een cruciale partner zijn in het bouwen aan onze visie van flexibele IT-omgeving die essentieel is om gelijke tred te houden met onze continue, groeiende drive om te blijven innoveren", vertelt Olli Hyyppa, Chief Information Officer and Senior Vice President, NXP Semiconductors.

"We zijn verheugd om onze decennialange en strategische samenwerking met NXP te verlengen door samen te bouwen aan een nieuwe, toekomstbestendige digitale kern van het bedrijf en zo digitale transformatie te bevorderen. Het nieuwe IT-besturingsmodel zal beter aansluiten bij het bedrijf en gebruikmaken van onze Machine Frist-filosofie om flexibelere operaties en een optimalere gebruikerservaring te garanderen in het belang van NXP’s toekomstige groei", zegt V Rajanna, Global Head, Technology Business Unit, TCS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TCS
Klanten helpen bij het creëren van de toekomst. TCS combineert technische expertise en business intelligence om verandering te stimuleren en resultaten te boeken.
Meer over TCS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.