Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Hij volgt in deze functie Boudijn Driesen op die deze rol vanaf 2019 heeft vervuld

| Experis | 2 min | 16 september 2021 10:23
Afbeelding: Thijs Vermaat, Managing Director bij Experis | Copyright: Experis
Per 1 september 2021 is Thijs Vermaat (43) aangesteld als Managing Director bij Experis, waar de labels iSense, PEAK-IT en Experis Ciber onderdeel van zijn. Met meer dan 400 klanten en ruim 1500 medewerkers is hij verantwoordelijk voor de grootste IT-resourcing dienstverlener van Nederland. Vermaat treedt daarmee toe tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Hij volgt in deze functie Boudijn Driesen op die deze rol vanaf 2019 heeft vervuld.

Vermaat heeft een achtergrond in consultancy, waarbij hij diverse grote internationale organisaties heeft geadviseerd en begeleid in verander- en optimalisatietrajecten om zo groei van de organisatie te realiseren. Hij is onder andere werkzaam geweest bij McKinsey & Company als associate partner, bij SparkOptimus als partner en heeft het afgelopen jaar geopereerd als onafhankelijk adviseur. Dankzij deze ervaring is hij sterk in het beantwoorden van strategische vraagstukken en deze te vertalen naar de organisatie.

Thijs Vermaat over zijn aanstelling: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. De IT-markt groeit snel en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Het is mijn ambitie om in Nederland verder te bouwen op de wereldwijde groeistrategie van Experis. Daarvoor wil ik als Managing Director het Experis-team zodanig faciliteren dat zij kunnen excelleren in hun werk. Zo zorgen we er samen voor dat Experis de nummer één IT-resourcing dienstverlener is die IT-professionals verbindt aan organisaties met interessante uitdagingen.”

Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland: “Experis levert een zeer succesvolle bijdrage aan de groeiambities van ManpowerGroup. Met de komst van Thijs werken we in de komende jaren toe naar een nog hoger niveau en versterken we onze positie in de markt. Zijn persoonlijkheid, expertise en ruime ervaring op het gebied van strategie en transformatie maken dat hij de juiste man is om verder te werken aan onze ambities. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Experis
Over Experis
Experis, onderdeel van ManpowerGroup, is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor hoog opgeleide Professionals in Engineering, Finance en IT.
Meer over Experis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.