BrainCreators stelt Wessel van Leeuwen aan als product manager INSPECH

Hij zal zich bezighouden met productverbeteringen, het signaleren van kansen in de markt, het bewaken van het kwaliteitsbeleid en het mogelijk maken van nieuwe innovaties

| BrainCreators | 2 min | 16 september 2021 10:34
Afbeelding: Wessel van Leeuwen, product manager INSPECH bij BrainCreators | Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, kondigt vandaag aan dat Wessel van Leeuwen (44 jaar) is aangesteld als product manager. In deze functie is van Leeuwen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van INSPECH, de digitale weginspecteur. INSPECH is een digitale inspecteur die domeinkennis van een menselijke weginspecteur overneemt met intelligente technologie, zodat visuele weginspectie vergaand kan worden geautomatiseerd. De weg hoeft hierdoor niet meer handmatig te worden gecontroleerd waardoor inspecties van wegen consistenter, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd tegen lagere operationele kosten. Van Leeuwen zal zich bezighouden met productverbeteringen, het signaleren van kansen in de markt, het bewaken van het kwaliteitsbeleid en het mogelijk maken van nieuwe innovaties. Om dit te realiseren zal Van Leeuwen nauw samenwerken met zowel het commerciële als het ontwikkelteam.

De aanstelling van Wessel van Leeuwen is een logische stap nadat BrainCreators een transitie heeft ondergaan van een consultancy- naar een productgeoriënteerde organisatie, waardoor doorontwikkelingen continu noodzakelijk zijn. Daarnaast maakt BrainCreators een sterke (internationale) groei door, wat ook aanpassingen vraagt binnen het productportfolio. Van Leeuwen brengt circa 15 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling met zich mee. Hij heeft gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan op het gebied van user-experience design en product management. In zijn laatste rol, als product owner bij Backbase, was hij verantwoordelijk voor een suite van applicaties en de lancering van een nieuw product. Van Leeuwen heeft sociaal wetenschappelijke informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

“Artificial Intelligence heeft steeds meer invloed op de digitale transitie van organisaties. Ik geloof dat de technologie echt een verschil gaat maken voor veel mensen en bedrijven,” aldus Wessel van Leeuwen, product manager bij BrainCreators. “BrainCreators heeft binnen een relatief korte tijd enkele indrukwekkende digitale intelligente inspecteurs ontwikkeld. Ik kan daarom niet wachten om aan de slag te gaan en mijn bijdrage te leveren om het productportfolio, en met name INSPECH, verder te ontwikkelen.”

“Dankzij Wessel kunnen wij onze projectorganisatie verder professionaliseren en de internationale uitrol versnellen,” aldus Jasper Wognum, CEO en medeoprichter van BrainCreators. “Hij brengt veel ervaring op het gebied van productontwikkeling met zich mee, waardoor wij de behoefte vanuit de markt nog beter kunnen meenemen in de ontwikkeling van onze oplossingen. Voor BrainCreators is klanttevredenheid een kernwaarde en de ervaring van Wessel draagt sterk bij aan de verankering daarvan.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is de specialist in digitale inspecteurs, die inzetbaar zijn voor de automatische inspectie van ruimten, objecten en oppervlakten. Digitale inspecteurs zijn software as a service oplossingen, die inspectiewerk sneller, goedkoper, consistent en veiliger maken door menselijke experts te ontlasten. Elke digitale inspecteur kloont de kennis van een menselijke expert en maakt de toepassing ervan eindeloos schaalbaar.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.