Sentia wordt lid van Dutch Cloud Community

Sentia is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt voor IT Services & Cloud in Nederland

| Dutch Cloud Community | 2 min | 16 september 2021 16:15
Afbeelding: Edwin Kennedy, Chief Commercial Officer van Sentia Nederland | Copyright: Sentia
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Sentia zich aansluit bij haar brancheorganisatie. De toetreding van Sentia tot het netwerk betekent dat zich wederom een toonaangevende partij aansluit. Sentia is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt voor IT Services & Cloud in Nederland. Ook in Europa heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. De toetreding van Sentia tot het netwerk van Dutch Cloud Community onderstreept het belang van een sterke en georganiseerde cloudsector in Nederland.

Ruud Alaerds, managing director van Dutch Cloud Community is trots op deze stap: “Met Sentia als nieuw lid van onze brancheorganisatie, is een bedrijf uit de buitencategorie nu opgenomen in het netwerk. Sentia was natuurlijk al geen onbekende voor ons. Goede contacten zijn er altijd al geweest tussen Sentia en de overige leden binnen onze community.”

Edwin Kennedy, Chief Commercial Officer van Sentia Nederland: “Wij werken graag samen met partijen uit de markt en voelen ons thuis bij Dutch Cloud Community. Het is fijn om tot een netwerk te behoren waar het belang van IT op alle niveaus erkend en gerepresenteerd wordt. Naast de public cloud, investeren wij ook actief in onze private Sentia Cloud, een perfecte oplossing of combinatie voor klanten met specifieke wensen voor hun workload. Wij investeren graag in de Nederlandse markt, ondermeer via deze nieuwe samenwerking en onze cloud oplossingen.”

De leden van Dutch Cloud Community vervullen een belangrijke faciliterende rol in onze digitale samenleving. Zonder de online diensten van de cloud-, hosting- en internetsector staat onze samenleving zo goed als stil. Dat geldt zowel voor de private, publieke als voor de commerciële sector. Bedrijven zijn vandaag de dag meer dan ooit afhankelijk van de diensten die onze leden faciliteren.

Alaerds vervolgt; “Met deze stap versterken wij het netwerk met de kennis en ervaring van een vooraanstaande speler in de mid- en enterpisemarkt in Nederland en daarbuiten. Sentia beoogt een actief lid te worden door mensen af te vaardigen naar de verschillende teams en werkgroepen die actief zijn in ons netwerk. In ons netwerk staan verbinding, kennisdeling en kwaliteit centraal. Daarin zit voor beide partijen dan ook de winst.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.