SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Arista, Fidelis Cybersecurity en Vectra Joint Solutions toegevoegd aan het XDR-ecosysteem

| SentinelOne | 3 min | 16 september 2021 16:30
Copyright: SentinelOne
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-bescherming, kondigt nieuwe Network Detection en Response (NDR)-integraties aan met Arista, Fidelis Cybersecurity en Vectra, welke vanaf nu verkrijgbaar zijn in de SentinelOne Singularity Marketplace. Het groeiende ecosysteem biedt uniforme zichtbaarheid, bescherming, automatisering en handhaving van het gehele aanvalsoppervlak van de organisatie.

“De XDR-mogelijkheden van SentinelOne, in combinatie met vooraanstaande NDR-partners, zorgen voor een uitgebreide cyberbeveiligingsaanpak. Dankzij de kracht van ons autonome platform zijn NDR-oplossingen in staat om netwerkdreigingen in realtime te voorkomen, te detecteren en erop te reageren”, zegt Ruby Sharma, Head of Technology Partner Ecosystem bij SentinelOne. “Wij doen er alles aan om gezamenlijke technologische oplossingen te leveren die klanten hoogwaardige cyberbeveiligingsresultaten bieden.”

Awake Security - de NDR-beveiligingsdivisie van Arista Networks -, Fidelis Cybersecurity en Vectra AI sluiten zich aan bij het SentinelOne-ecosysteem om het Singularity XDR-platform te integreren met NDR-mogelijkheden.

  • Awake Security: de gezamenlijke oplossing biedt uitgebreide detectie van dreigingen, snelle en effectieve respons, endpoint-containment en forensische analysemogelijkheden. Terwijl Arista gerelateerde netwerkactiviteit koppelt aan een bredere attack-map, biedt SentinelOne context door informatie van beheerde endpoints te verrijken, zoals apparaatnaam, laatst ingelogde gebruiker, details van het besturingssysteem en andere endpoint-kenmerken.
  • Fidelis Cybersecurity: de gezamenlijke oplossing helpt organisaties snel dreigingen te vinden en in quarantaine te plaatsen, risico’s te onderzoeken en te prioriteren, en dreigingen effectief te stoppen. Gezamenlijk biedt de oplossing een compleet beeld van het cyberlandschap met uniforme zichtbaarheid, detectie, onderzoek en respons in beheerde en onbeheerde endpoints, netwerk-, e-mail en cloudomgevingen.
  • Vectra AI: de integratie met SentinelOne biedt uitgebreide zichtbaarheid, detectie, prioritering en reactiemogelijkheden voor hosts, workloads en identiteiten in aanvalsvectoren in de cloud, het netwerk en endpoints. De gezamenlijke oplossing zorgt voor een strak geïntegreerde stack die is gebaseerd op automatisering en intelligentie om aanvallen te stoppen en laterale beweging en tijd op het netwerk te verminderen.

“Klanten zoeken tegenwoordig geïntegreerde, best-of-breed oplossingen. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met SentinelOne”, zegt Rajdeep Wadhwa, hoofd productbeheer bij Awake Security, de NDR-beveiligingsdivisie van Arista Networks. “Deze integratie van leiders in de AI-gestuurde EDR- en NDR-categorieën kunnen helpen bij het leveren van echte eXtended Detection en Reponse (XDR)-ervaring die onze klanten nodig hebben, terwijl de kosten voor beveiligingsoperaties worden verlaagd en het risico op infecties voor organisaties wordt verminderd.”

“De beste manier om moderne aanvallers te bestrijden, is door blinde vlekken in de beveiliging te dichten en inzichten te vergroten die beveiligingsteams helpen om dreigingen sneller te vinden en te neutraliseren”, zegt Jerry Mancini, Chief Operating Officer van Fidelis Cybersecurity.

"De combinatie van SentinelOne en Vectra stelt onze klanten in staat volledig inzicht te krijgen in hun online omgevingen, vermindert ruis en zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen concentreren op de meest complexe problemen en dreigingen", zegt Michael Porat, SVP, Corporate and Business Development , Vectra AI.

Het SentinelOne Singularity-ecosysteem breidt zich snel uit met gezamenlijke oplossingen voor threat intelligence, SIEM, CASB, sandboxing en workflow-automatisering. Integraties zijn beschikbaar met no-code automatisering, wat zorgt voor een sterke gezamenlijke verdediging, gestroomlijnde operaties en workflows, en uniforme systeemoverschrijdende responsmogelijkheden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SentinelOne
SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.