BlackBerry beschermt kritieke communicatie tegen ongewenste afluisterpraktijken

SecuSUITE® for Government-aanbod nu met gecertificeerde end-to-end encryptie

| BlackBerry | 1 min | 17 september 2021 11:31
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited maakt vandaag bekend dat haar SecuSUITE® for Government-aanbod nu gecertificeerde end-to-end encryptie biedt van alle groepstelefoongesprekken en instant messages voor zowel overheden als ondernemingen.

De wereldwijde pandemie heeft miljoenen werknemers tot thuiswerken gedwongen. Om de continuïteit te waarborgen, maken teams gebruik van collectieve communicatiemiddelen, maar de meeste daarvan zijn gevaarlijk voor hackers. Ondernemingen en overheidsfunctionarissen wereldwijd zijn steeds vaker het doelwit van gecoördineerde afluisteraanvallen. SecuSUITE beschermt deze gebruikers tegen identiteitsspoofing, het verzamelen van metadata en het onderscheppen van communicatie, waardoor gevoelige gesprekken en belangrijke operaties in gevaar kunnen komen.

David Wiseman, Vice President Secure Communications, bij BlackBerry zegt hierover: "We zijn verheugd dat we nu beveiligd groepsbellen kunnen aanbieden in een systeem dat gecertificeerd is door NIAP en NSA CSfC. Dit is een enorm voordeel voor overheden en organisaties die internationaal verspreid zijn en Top Secret-grade encryptie vereisen voor hun communicatie."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.