Nuki Smart Lock maakt studentenhuisvesting slimmer

De Nuki Smart Lock staat maakt van verloren sleutels een probleem van het verleden

| Nuki | 2 min | 17 september 2021 12:02
Copyright: Nuki
De start van het hoger onderwijs betekent voor velen ook op zoek gaan naar de perfecte studentenkamer. Verhuurders zijn dan volop in de weer om hun kamers klaar te maken. Sleuteloverdrachten horen hier eveneens bij en gaan niet altijd vlekkeloos. De Nuki Smart Lock staat hen hierin bij en maakt van verloren sleutels een probleem van het verleden.

Eigenaars van studentenhuisvesting hebben hun handen vol aan het begin van een nieuwe academiejaar. Kamers moeten opgeknapt worden, sleutels moeten overgedragen worden en in sommige gevallen zijn er nieuwe sleutels nodig. De Nuki Smart Lock kan verhuurders daarom heel wat tijd uitsparen en geeft hen ook door het jaar heen meer geruststelling.

Een vlotte en zorgeloze start van het nieuwe schooljaar met Nuki

Met de Nuki Smart Lock gaat de overgang tussen huurders sneller dan ooit tevoren. Via de Nuki-app kan de verhuurder makkelijk de toegang van de oude studenten intrekken en de nieuwe studenten toegang geven. Zo zijn zij er ook zeker van dat er geen extra sleutels worden gemaakt waar ze niets van weten. Als beheerder kan de verhuurder daarnaast te allen tijde zien wie er toegang heeft tot welk slot. Bij een rondleiding van het pand hoeven ze tot slot geen sleutelbossen mee te nemen en kunnen ze meteen tonen hoe eenvoudig de Smart Lock 2.0 werkt.

Slimme huisvesting van top tot teen

De Smart Lock 2.0 maakt de deur van de individuele kamers slim. In grote gebouwen met een intercomsysteem kan de Nuki Opener ervoor zorgen dat bewoners de hoofdingang met hun smartphone kunnen bedienen. Dat gebeurt door een Opener te verbinden met elke afzonderlijke intercom. Verhuurders kunnen ervoor kiezen om de Nuki Box te installeren bij de hoofdingang zodat niet elke kamer met een Opener uitgerust moet worden. De Opener en Box geven hen via de app en het Nuki Web hetzelfde overzicht als de Nuki Smart Lock. De Nuki Bridge verbindt alle andere Nuki-apparaten met het internet zodat verhuurders zelfs niet fysiek aanwezig moeten zijn bij sleuteloverdrachten of andere problemen.

Om studenten op andere manieren toegang te geven tot hun kamer, kunnen verhuurders de Nuki Fob aanbieden. Voor de Fob kan er een waarborg gevraagd worden en indien deze verloren raakt, kan hij snel gedeactiveerd worden via de app. Zo heb je geen last van ongewenste bezoekers.

Professioneel advies

Via de website kunnen verhuurders vrijblijvend informatie verkrijgen over Nuki voor studentenhuizen. Het formulier brengt hen in contact met een Nuki-expert die hen verder zal begeleiden en kan informeren over de voordelen van Nuki in hun accommodaties. Zo wil Nuki haar missie volbrengen en slimme toegangsoplossingen beschikbaar maken voor iedereen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.