Betty Blocks stelt Tom Pel aan als VP of People and Culture

Met de komst van Pel zet de organisatie in op talentontwikkeling en duurzame schaalvergroting van de organisatie

| Betty Blocks | 3 min | 20 september 2021 14:40
Afbeelding: Tom Pel, VP of People and Culture bij Betty Blocks | Copyright: Betty Blocks
Het no-code ontwikkelplatform Betty Blocks voegt voormalig Booking.com directeur Tom Pel toe aan het directieteam. Na de investering van 33 miljoen dollar deze zomer is dit de volgende stap van Betty Blocks in het verstevigen van de organisatie in zowel Europa als de USA. Met de komst van Pel zet de organisatie in op talentontwikkeling, duurzame schaalvergroting van de organisatie en geeft het well being van collega’s de hoogste prioriteit.

Tom Pel sluit zich aan bij Betty Blocks na ruim negen jaar onderdeel te zijn geweest van Booking.com, de grootste travel organisatie wereldwijd. In verschillende rollen was hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid en de groei van de organisatie. Terugkijkend op die periode ziet hij een aantal belangrijke overeenkomsten. “Betty Blocks heeft een uitgesproken visie op het gebied van software-ontwikkeling en is daarmee onderscheidend op de markt. Zo’n positie innemen vraagt om een bijzonder team, die deze visie deelt. Al tijdens mijn eerste kennismaking voelde ik de passie, ondernemerschap en de impact die deze organisatie gaat maken de komende jaren. Het is een team waar ik mij met plezier bij aansluit.”

Down to earth

Betty Blocks is diverse malen erkend voor hun bewezen platform dat organisaties direct waarde oplevert door hun software en softwarontwikkeling schaalbaar te maken. Chris Obdam, oprichter en CEO van het bedrijf is blij met de toevoeging van Tom: “We geloven dat software ontwikkeling voor een hele grote groep mensen mogelijk is, zolang ze de juiste tools krijgen. Onze kracht zit in dat geloof, maar ook de nuchtere, down to earth houding die je overal voelt in ons bedrijf. Daarmee zijn we van een startup uit een Noord-Hollands dorpje uitgegroeid tot internationale speler. We waren op zoek naar iemand die ons aanvult en zich thuis voelt in deze omgeving. Iemand die ervoor zorgt dat de fun en nuchtere houding blijft, ongeacht onze groei. Diegene hebben we in Tom zeker gevonden.”

It starts with people

Groeien betekent dat er nieuwe functies en mogelijkheden in de organisatie ontstaan. Tom is van plan het laatste kwartaal van 2021 hierin al flinke stappen te zetten: “Het is mijn missie en taak om een ecosysteem te creëren waarin we talent faciliteren in zowel groei als performance, zodat je ongeacht ervaring of functie mee kunt groeien met het succes van dit bedrijf en daar ook een bijdrage aan kunt leveren. Dit betekent dat we goed kijken naar het fundament dat we hebben, de ervaring die hier al jaren rondloopt en daarbovenop kijken hoe we nieuw talent zo goed mogelijk kunnen faciliteren. Want zij vormen natuurlijk weer een belangrijke factor voor verdere groei en succes.’

In het verleden zijn een aantal collega’s bij Betty Blocks op die manier al doorgegroeid van stagiaire naar een management- of senior positie in de organisatie. Tom voegt daar aan toe: ‘Deze mensen vormen de backbone van onze organisatie. Ze kennen onze historie, hebben zich continu ontwikkeld en zijn op die manier meegegroeid met onze organisatie en het product.”

Meer weten over de kansen bij Betty Blocks?

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Betty Blocks

Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.