Nieuwe standaardcontractbepalingen nu onderdeel van het AWS GDPR Data Processing Addendum voor klanten

Die de Europese Commissie (EC) in juni 2021 heeft aangenomen

| AWS | 1 min | 20 september 2021 15:39
Amazon Web Services (AWS) kondigt vandaag een update aan van het online AWS GDPR Data Processing Addendum (AWS AVG DPA) en de online servicevoorwaarden met daarin de nieuwe standaardcontractbepalingen (SCC's) die de Europese Commissie (EC) in juni 2021 heeft aangenomen. De door de EC goedgekeurde VCA's geven de klanten van AWS de mogelijkheid om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wanneer zij persoonsgegevens die onder de AVG vallen, doorgeven aan landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER) die geen EC-besluit inzake adequaatheid (derde landen) hebben ontvangen. De nieuwe SCC's zijn nu beter aangepast aan de manier waarop de klanten van AWS hun applicaties bedienen of hun workloads in de cloud uitvoeren, omdat ze verschillende overdrachtscenario's dekken en ook verbeterde beveiligingen bieden voor gegevensoverdracht.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.