DHB, Teamtrans netwerk en Zetes gaan strategisch samenwerken voor supply chain visibility en POD

| Zetes | 2 min | 18 februari 2020 21:08
Copyright: Zetes
DHB Logistiek en alle andere Teamtrans-bedrijven hebben Zetes geselecteerd als logistieke automatiseringspartner voor de komende jaren. De belangrijkste doelstelling voor deze strategische samenwerking is het inzicht in de totale supply chain te optimaliseren, middels vergaande automatisering en het delen van data. Als eerste project wordt bij DHB Logistiek een scanoplossing voor alle cross-dock operaties geïmplementeerd. Deze oplossing is gebaseerd op de ZetesChronos-software.

Supply chain visibility optimaliseren

DHB Logistiek in Oosterhout bundelt de krachten van zes familiebedrijven, om fijnmazige distributie en warehousing in de hele Benelux mogelijk te maken. Deze bedrijven werken ook samen met een aantal andere regionale vervoerders in het Teamtrans-netwerk. “Alle partners in ons netwerk hebben dezelfde behoefte, namelijk de totale supply chain van goederenontvangst tot en met de aflevering voor onze klanten volledig inzichtelijk te maken”, zegt Robert van Wezel, eigenaar van De Graaf Logistics en mede- aandeelhouder van DHB Logistiek en Teamtrans. “Dat is eerder al gebeurd met deeloplossingen van verschillende leveranciers. Nu gaan wij de gezamenlijke supply chain visibility verder optimaliseren met de modernste software en apparatuur van Zetes”.

Cross-dock scanoplossing

Als eerste project gaan DHB Logistiek en andere Teamtrans-leden een nieuwe oplossing voor het scannen van alle cross-dock operaties implementeren.

“Door allemaal met dezelfde scanoplossing te gaan werken en meer data digitaal te delen, kunnen we de efficiency verhogen en de foutkans verder verkleinen”, vertelt projectmanager Erik Heijstek. “ Wij hebben na een selectietraject voor Zetes als strategische automatiseringspartner gekozen, omdat zij de beste oplossing adviseerden en een ruimschoots bewezen en marktleidende leverancier zijn. De afgelopen jaren hebben wij al diverse gesprekken gevoerd over mogelijke procesoptimalisaties, waardoor Zetes voor ons een meedenkende sparringpartner is geworden.”

POD met ZetesChronos

“DHB Logistiek en de overige Teamtrans-bedrijven zijn typische voorbeelden van logistieke dienstverleners die hun supply chain visibility willen verbeteren”, zegt Paul Lankhout, Country Manager Nederland bij Zetes. “Consumenten en bedrijven verwachten tegenwoordig 24/7 inzicht in de locatie en de status van alle goederen die ze hebben verstuurd of geleverd krijgen. Met ZetesChronos geven wij daar op een flexibel schaalbare manier invulling aan. Inclusief een elektronische ‘proof-of-delivery’ op smartphones of tablets.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zetes
Zetes is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor supply chain optimalisering en persoonsidentificatie. Onze supply chain oplossingen helpen bedrijven om agility, visibility en traceability in hun hele volledige supply chain te realiseren. Zetes is zowel pionier als marktleider. Zetes heeft ervaring in tal van sectoren, onder andere in retail, farma-industrie en gezondheidszorg, magazijn en distributie, voedingsmiddelen en drank, productie, transport en logistiek, automobielindustrie en post- en koeriersdiensten.
Meer over Zetes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.