Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Focus op ontwikkeling van talent en sociaal evenwicht in de regio

| Snakeware | 3 min | 21 september 2021 10:45
Gewaardeerd
Afbeelding: Ate van der Meer en Annet Hankel bij de contractondertekening | Copyright: Snakeware
Digital agency Snakeware uit Sneek is de nieuwe hoofdsponsor van het Berneiepenloftspul (BIS). Deze jaarlijks terugkerende theatervoorstelling door kinderen is al 30 jaar een begrip in Friesland. Snakeware neemt de komende drie jaar het stokje over van Omrin en eerder de Rabobank en zal onder meer een bijdrage leveren aan het aantrekken van nieuw talent uit Súdwest-Fryslân.
De jaarlijkse voorstelling van het BIS, die in het voorjaar gemiddeld zes keer uitgevoerd wordt door basisschoolkinderen uit de omgeving, trekt zo’n 700 bezoekers per keer. Tekst en muziek worden ieder jaar opnieuw gecomponeerd. Vorig jaar werd de voorstelling van het BIS vanwege de coronacrisis geannuleerd, maar dit jaar presenteert het BIS een heuse film, het ruimteavontuur 'Bis Corp. 9021'.

Vergrijzing

Ate van der Meer, CCO van Snakeware: ”Het aanbod van nieuwe, enthousiaste talenten in de dop in de regio wordt minder door vergrijzing. Alle groepen 7 en 8 uit de regio Súdwest-Fryslân ontvangen daarom een uitnodiging om te komen kijken bij het BIS en mee te spelen. Uiteraard zijn ook de ouders welkom om te zien en horen wat dit geweldige initiatief voor de ontwikkeling van kinderen en het sociale evenwicht in onze regio kan betekenen.”

Aantrekken van nieuw talent

Investeren in talent zit Snakeware in het bloed. Zowel binnen als buiten het bedrijf ondersteunen de Snekers al jaren sport- en cultuurprojecten via sponsoring en andere initiatieven, zoals het Frysk Jeugdorkest, diverse sportverenigingen en de jonge sporters van TalentNED. Daarnaast worden onder meer gastlessen gegeven in primair, voortgezet en het hoger onderwijs. “Kinderen vanaf jonge leeftijd laten kennismaken met wat er allemaal speelt in de maatschappij op het gebied van sport, spel en kansen op de arbeidsmarkt krijgt bij ons ruim de aandacht. Wij maken hier geld en tijd voor vrij en de vaak hartverwarmende reacties van deze diverse groep talenten in de dop brengt een lach op ons gezicht”, aldus Ate van der Meer. Het Sneker digital agency met een warm hart voor de regio levert nu dus ook een bijdrage aan de ontwikkeling van het BIS. Van der Meer: “De jeugd heeft de toekomst en wij weten als geen ander hoe belangrijk het aantrekken van nieuwe aanwas is voor een onderneming. Uiteraard geldt dat ook voor de culturele sector. We dragen daarom graag ons steentje bij aan het BIS en de ontwikkeling en het plezier van de kinderen uit Súdwest-Fryslân.”

'Bis Corp. 9021'

Annet Hankel van BIS: “In onze regio zijn er op het gebied van theater, zang en dans maar weinig mogelijkheden voor kinderen van basisscholen. Om deze groep toch kennis te laten maken met de wereld van theater, zang en dans is de Stichting Berne Iepenloftspul in het leven geroepen. Voor onze regio al jarenlang een belangrijke factor op het gebied van Friese cultuur. Door voorstellingen te produceren in het Fries blijft de Friese taal ook in beeld bij de jeugd. In Snakeware hebben wij voor de komende 3 jaar een ambitieuze hoofdsponsor gevonden die een groot hart voor de regio heeft en al jaren bewijst dat investeren in talent loont.’
De eerste BIS-voorstelling van dit jaar is op 30 september aanstaande. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Meer informatie op www.berneiepenloftspul.nl/.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Snakeware
Over Snakeware
Sinds 1995 ondersteunt Snakeware bedrijven in het behalen van hogere merkbekendheid, meer omzet en klantretentie met data driven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot.

Snakeware won al diverse Dutch Interactive Awards met de op haar software ontwikkelde digitale producties.
 
Meer over Snakeware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.