Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Opdracht om verdere groei in de regio te stimuleren en de kansen en initiatieven te leiden

| Kaspersky | 2 min | 21 september 2021 15:05
Afbeelding: Morten Lehn, Managing Director Noord-Europa bij Kaspersky | Copyright: Kaspersky
Morten Lehn is benoemd tot Managing Director voor Noord-Europa, met de opdracht om verdere groei in de regio te stimuleren en de kansen en initiatieven van het bedrijf in de markt te leiden. Lehn was voorheen General Manager voor Kaspersky in Italië en het Middellandse Zeegebied en brengt een schat aan lokale marktkennis en succes mee om op voort te bouwen in Noord-Europa.

Lehn begon in 2013 bij Kaspersky als sales director en had de leiding over het volledige salesteam van het bedrijf voor het B2B-segment voor bedrijven en ondernemingen, B2C-consumentenverkoop en online verkoop in Italië. In zijn nieuwe rol als Managing Director voor Noord-Europa zal Lehn zijn inspanningen richten op de groei van regionale zakelijke kansen.

Aangezien sterke regionale partnerschappen essentieel zijn voor Kaspersky's wereldwijde succes, zal Lehn zich ook richten op het versterken van bestaande relaties en partnerondersteuning. Daarnaast zal hij nieuwe partnerschappen aangaan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn nu de behoeften en uitdagingen op het gebied van cybersecurity in de regio en daarbuiten blijven veranderen.

Morten Lehn over zijn benoeming: "In de acht jaar dat ik bij Kaspersky werk, heb ik uit de eerste hand ervaren hoe we onze oplossingen en diensten voortdurend ontwikkelen en hoe we met succes partners en klanten benaderen om hun behoeften te ondersteunen. Het is een spannende tijd om aan het roer te staan in Noord-Europa, nu de regio zich blijft aanpassen aan nieuwe manieren van werken en nieuwe kansen. Met een sterk team naast me streven we ernaar onze groei en ons succes in de regio voort te zetten.”

Het overnemen van de verantwoordelijkheid voor Noord-Europa is ook een "back-to-the-roots" stap voor Morten Lehn, die in Noorwegen geboren is en zijn succesvolle managementcarrière begon bij een Scandinavische IT-distributeur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kaspersky
Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen.
Meer over Kaspersky
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.