Daily Logistics Group selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen

Bedrijfsprocessen verenigen, klantervaring verbeteren en operationele kosten verlagen

| Oracle | 2 min | 21 september 2021 16:51
Copyright: Daily Logistics Group (DLG)
Oracle heeft vandaag aangekondigd dat Daily Logistics Group (DLG), een grote Nederlandse leverancier van voedseltransport, heeft gekozen voor Oracle Fusion Cloud Transportation Management (OTM) en JD Edwards EnterpriseOne om de groei van het bedrijf en haar missie om het leveren van toonaangevende duurzame diensten voor multimodaal transport in Europa te ondersteunen.

Ontstaan uit een fusie van drie Nederlandse familiebedrijven - Dailyfresh

Logistics, Visbeen en Post-Kogeko - biedt Daily Logistics Group (DLG) multimodale transportdiensten voor verse, gekoelde en diepgevroren voedselproducten in Nederland en continentaal Europa. Het bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid en wordt geconfronteerd met toenemende concurrentie en snel veranderende marktvereisten, waardoor het opnieuw moest kijken naar hoe het zijn logistieke en bedrijfsactiviteiten beheert om zijn diensten op te schalen en efficiënter te werken.
Oracle Transportation Management, onderdeel van Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM), stelt DLG in staat om bedrijfsprocessen binnen zijn logistieke netwerk te automatiseren en operaties in meerdere supply chain-stromen en operationele markten te optimaliseren. Hierdoor kan het bedrijf zijn klantervaring verbeteren en de vracht- en operationele kosten verminderen.
JD Edwards EnterpriseOne biedt het bedrijf een enkel geïntegreerd dataplatform om de bedrijfsplanning en rapportage te verenigen en rationaliseren.
"Met Oracle Transportation Management en JDE Enterprise One verwachten we de efficiëntie en het gebruiksgemak in onze logistieke en operationele processen te vergroten", zegt Harald Lourens, Chief Financial Officer bij DLG. "We verwachten ook betere realtime inzichten in ons bedrijf te krijgen via één enkele, consistente bron van hoogwaardige gegevens, waardoor we de klantenservice kunnen verbeteren en direct kunnen handelen wanneer dat nodig is."
“De wereld bevindt zich in een periode van enorme omwentelingen, waarbij veel bedrijven als gevolg van de pandemie te maken hebben gehad met aanzien-lijke veranderingen van hun toeleveringsketens. Logistieke dienstverleners zoals DLG zijn doorlopend bezig met het heroverwegen van hun activiteiten terwijl ze door deze veranderingen navigeren, nieuwe zakelijke kansen benutten en voldoen aan de snel veranderende verwachtingen van de klant”, zegt Edith Bevers, VP Applications Benelux bij Oracle. "DLG is al vele jaren toonaangevend in zijn markt en met Oracle Fusion Cloud Applications heeft het nu een geïntegreerd bedrijfs-en supply chain-platform om zowel zijn huidige als toekomstige behoeften te ondersteunen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Oracle
Oracle Corporation is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud engineering-systemen en bedrijfssoftwareproducten.
Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle Corporation.
Meer over Oracle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.