Ocean Winds verlaagt operationele kosten met 75% middels het Appian Low-Code Automation Platform

Windenergiebedrijf implementeerde twaalf applicaties in zes maanden voor operationeel- en personeelsmanagement

| Appian | 2 min | 22 september 2021 10:24
Copyright: Appian
Appian kondigt vandaag aan dat Ocean Winds, een toonaangevend windenergiebedrijf, het Appian Low-Code Automation Platform gebruikt om snel complexe bedrijfsprocessen binnen het bedrijf te automatiseren. Met behulp van Appian heeft Ocean Winds workflows gedigitaliseerd binnen operationeel- en personeelsmanagement, waarbij Ocean Winds twaalf applicaties in zes maanden opleverde. De combinatie van een low-code automatiseringsplatform met een agile aanpak voor applicatieontwikkeling heeft Ocean Winds in staat gesteld een tijdsbesparing van meer dan 25% te realiseren evenals een kostenbesparing van meer dan 75%.

Ocean Winds, een joint venture opgericht in 2019 door EDP Renewables (EDPR) en ENGIE, is actief in acht landen in Europa waaronder Nederland, de Verenigde Staten en Azië. Bij de oprichting moest het bedrijf zijn bedrijfsmodel definiëren en tegelijkertijd zijn bedrijfsprocessen in kaart brengen en automatiseren. De behoefte aan zowel ontwikkelsnelheid als automatiseringskracht leidde Ocean Winds naar Appian.

"We hadden een krachtige, agile en veilige tool nodig die ons in staat zou stellen om mensen, processen en data in één omgeving te verenigen," zegt José Miguel Mesa Pérez, Business Process Excellence & Communications Director bij Ocean Winds. "Appian heeft onze verwachtingen overtroffen en ons een compleet low-code automatiseringsplatform gegeven dat makkelijk aanpasbaar is naar onze behoeften en ons eigen bedrijfsmodel. We kunnen nu applicaties maken in weken in plaats van maanden en jaren."

Ocean Winds heeft meerdere workflows gedigitaliseerd en geautomatiseerd door het hele bedrijf om de activiteiten te verbeteren door de besluitvorming te versnellen en de productiviteit te verhogen door het vrijmaken van medewerkers van repetitief werk. OW for Work is een van Ocean Winds' Appian applicaties. Voorheen had Ocean Winds geen digitale plek om werkresultaten te monitoren en te registreren. Deze People Management applicatie stelt, evalueert, communiceert en raadpleegt essentiële performance-indicatoren van werknemers op alle niveaus. De visuele en eenvoudige oplossing creëert een gestroomlijnde gebruikerservaring voor medewerkers en voor het management.

"Ocean Winds heeft de veelzijdigheid van het Appian Low-Code Automation Platform aangetoond," zegt Miguel A. Gonzalez Serrano, Area Vice President van Iberia bij Appian. "Het bedrijf is in staat geweest om zich snel aan te passen aan hun klant- en bedrijfsbehoeften, terwijl het de snelheid en efficiëntie van de activiteiten heeft verhoogd."

Bekijk deze video om te zien waarom Ocean Winds voor Appian heeft gekozen en hoe het bedrijf het Appian platform gebruikt om het onderhoud te verbeteren, de controle te centraliseren en de workflow te automatiseren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.