Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Beoordeling vond plaats op basis van specifieke criteria die de totaalvisie en de slagkracht van het bedrijf analyseerden

| Ivanti | 2 min | 22 september 2021 17:49
Copyright: Ivanti
Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management. De beoordeling vond plaats op basis van specifieke criteria die de totaalvisie en de slagkracht van het bedrijf analyseerden.

"Wij geloven dat Ivanti’s opname in het rapport een resultaat is van onze gedifferentieerde product roadmap, ons vermogen om deze daadwerkelijk uit te voeren en de strategische acquisities die we het afgelopen jaar hebben gedaan om ons platform te versterken," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer van Ivanti. "Met het Ivanti Neurons platform hebben we de unieke positie om een proactieve en voorspellende service management oplossing te leveren, met een contextuele werknemerservaring, en verbeterde bedrijfsresultaten. Met ons Ivanti Neurons platform kunnen IT-afdelingen automatiseringsbots gebruiken om proactief problemen op te lossen, zelfs voordat medewerkers ze opmerken. Daarnaast levert het een gepersonaliseerde ervaring voor de medewerkers."

Ivanti Neurons voor ITSM is één van de meest flexibele en complete cloud-geoptimaliseerde ITSM-oplossingen op de markt. Klanten kunnen hiermee workflows automatiseren en intensieve handmatige processen elimineren, terwijl ze hun bedrijf efficiënter en veiliger maken. Zowel bedrijven die op zoek zijn naar een IT-helpdesk/support-oplossing als bedrijven die meer geavanceerde ITIL-servicemanagement-processen willen ondersteunen, vinden in Ivanti Neurons voor ITSM een schaalbare en aanpasbare oplossing om aan hun specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

Ivanti is van mening dat de Gartner Magic Quadrant-rapporten het resultaat zijn van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek op specifieke markten. Het geeft een compleet beeld van de posities van de aanbieders in markten met veel groei, waarin aanbieders zich duidelijk onderscheiden. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Dit onderzoek biedt meer achtergrond bij het afstemmen van een marktanalyse op de unieke zakelijke en technologische behoeften van een organisatie.

Om het Magic Quadrant-rapport te lezen om meer te weten te komen over Ivanti en de producten van andere leveranciers, bezoek deze site.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ivanti
Enterprise IT-afdelingen gebruiken Ivanti om hun ITSM, IT-asset management, IT-beveiliging, endpoint-management en supply chain-mogelijkheden te combineren. De missie van Ivanti is duidelijk: onze klanten helpen slagen met de kracht van Unified IT.
Meer over Ivanti
Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als verklaringen van feiten. Gartner wijst alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af. GARTNER en MAGIC QUADRANT zijn geregistreerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de V.S. en internationaal en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.