Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Focus op legacy-modernisering en gebruik van low-code voor bedrijfskritische applicaties

| Thinkwise | 3 min | 23 september 2021 12:20
Afbeelding: Victor Klaren, CVO van Thinkwise | Copyright: Thinkwise
Thinkwise, leverancier van een low-code platform voor kernapplicaties, houdt op 13 oktober 2021 de eerste Thinkwise Low-Code Summit. Tijdens dit online evenement kunnen bezoekers alle ins en outs horen over de inzet van low-code voor complexe bedrijfsapplicaties, zowel van de ontwikkelaars van het platform als de organisaties die er dagelijks mee werken.

Veel organisaties worden belemmerd in hun groei of digitale transformatie door legacy bedrijfsapplicaties. Al vanaf het begin is het de missie van Thinkwise om de wereld te bevrijden van deze verouderde business-software met behulp van low-code softwareontwikkeling. Met het Thinkwise Platform kunnen bedrijven al hun bedrijfskritische applicaties met een extreem hoge ontwikkelingssnelheid en flexibiliteit moderniseren. Dit resulteert in flexibel aanpasbare bedrijfssoftware die precies aansluit op de unieke wensen en processen van een organisatie. Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit op 13 oktober 2021 worden de voordelen en resultaten van deze aanpak uitgebreid getoond, waarbij onder andere partners en klanten hun ervaringen zullen delen. Aanmelden voor dit online event is gratis.

“We zijn enorm trots om dit evenement voor de allereerste keer in de geschiedenis van Thinkwise te organiseren,” zegt Victor KIaren, medeoprichter en Chief Visionary Officer van Thinkwise. “Met een zeer divers programma willen bedienen, van ervaren IT-managers, software developers en business executives tot mensen die nog helemaal geen ervaring hebben met low-code. We hopen zo veel mogelijk mensen online te verwelkomen op 13 oktober.”

Sprekers en deep dives

Binnen een zeer korte tijd zijn low-code applicatieplatformen enorm toegenomen in populariteit. Dat is niet zonder reden, want steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van deze flexibele, business-gedreven manier van software realiseren. Thinkwise onderscheidt zich van andere low-code platformen door zich volledig op kernsystemen te focussen.
Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit worden de diverse mogelijkheden van low-code voor kernsystemen uitgebreid getoond. Daarnaast maken deelnemers kennis met de makers van het platform, maar ook met bedrijven die low-code tot in het hart van hun organisatie hebben doorgevoerd en voorgoed afscheid hebben genomen van hun legacy-software.

John Bratincevic - Senior Analyst bij Forrester

Een van de highlights van het zeer diverse programma is een keynote verzorgd door Forrester’s senior analist John Bratincevic, waarin hij zijn visie schetst op enterprise low-code oplossingen. Verder zullen diverse Thinkwise-klanten en partners hun ervaringen met het platform delen, waaronder Cito, Acto Informatisering en Incentro. Zij zullen vertellen hoe zij low-code inzetten als strategisch middel om hun softwareontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.

Ook wordt er tijdens diverse technical deep dives door low-code pioniers dieper ingegaan op het Thinkwise Platform zelf en onderwerpen als kunstmatige intelligentie en api-management. Het is een zeer interactief event met volop gelegenheid om vragen te stellen en 1 op 1 afspraken te plannen met Thinkwise specialisten, partners en gastspreker John Bratincevic.

Thinkwise Low-Code Summit 2021 vindt plaats op 13 oktober 2021 van 09:00 tot 15:00 CEST. Aanmelden is gratis en mogelijk tot de aanvang van het evenement.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee écht omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde "Upcycler" technologie. Met de unieke Thinkwise Guarantee biedt Thinkwise de garantie dat legacy software binnen 12 maanden vervangen wordt. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers.
Meer over Thinkwise
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.