HP vereenvoudigt Managed Print Services met nieuw cloud-gebaseerd abonnementsplan voor hybride werkomgevingen

Eenvoudig en zorgeloos printen met automatische levering van supplies, service op de volgende werkdag1 en ingebouwde beveiligings- en productiviteitsoplossingen

| HP | 3 min | 23 september 2021 18:23
Copyright: HP
 • HP Smart Pricing Plan past zich automatisch per maand aan om de laagste kostenoptie te garanderen
 • HP Managed Print Flex biedt channel partners een aantrekkelijke manier om voorspelbare en stabiele printinkomsten te genereren.
 • Maximaliseer productiviteit met een veilige en schaalbare oplossing voor thuis en op kantoor.
Tijdens HP Reinvent kondigt HP Inc. vandaag HP Managed Print Flex aan, een nieuw cloud-first Managed Print Service (MPS) abonnementsplan dat bedrijven helpt de kosten te optimaliseren door het beheer te vereenvoudigen, de productiviteit te verbeteren en flexibiliteit te bieden om op te schalen of aan te passen als de bedrijfsbehoeften veranderen. Deze light-touch managed service maakt het voor bedrijven gemakkelijk om zich minder druk te maken over printen en zich meer te richten op de groei van het bedrijf.

"Met de overgang naar hybride werk moeten organisaties nu niet alleen een nieuwe aanpak hanteren voor waar en hoe werknemers werken, maar ook voor hun IT- en printinfrastructuur", zegt George Brasher, General Manager en Global Head, Print Services and Solutions, HP Inc. "Als gevolg daarvan zien we een snelle verschuiving naar clouddiensten. HP Managed Print Pro zorgt ervoor dat onze klanten en partners hun hybride werknemers kunnen wapenen met de essentiële en veilige printtechnologie die ze nodig hebben, zodat ze hun aandacht kunnen richten op wat echt belangrijk is."

Door de overstap naar de cloud kunnen klanten en partners de printers selecteren die het beste bij hun behoeften passen en werknemers op kantoor of thuis snel en effectief uitrusten met de printtechnologie die ze nodig hebben om productief te zijn. Met HP's Smart Pricing Plan hoeven klanten zich geen zorgen te maken dat ze meer betalen dan nodig is, omdat het plan zich automatisch van maand tot maand aanpast om ervoor te zorgen dat ze de beste kostenoptie krijgen op basis van het daadwerkelijk geprinte volume.

Het basisabonnement omvat ook:
 • Automatisch aanvullen van supplies zodat u nooit zonder inkt of toner komt te zitten
 • Storingsdienst met een call-back van 2 uur en ondersteuning op locatie de volgende werkdag
 • Kortlopend contract van 1 jaar met automatische verlenging
 • HP Roam[2] zodat werknemers veilig kunnen printen vanaf vrijwel elke locatie
 • Alle printers samengebracht in een dashboard met analyses en gefactureerd onder één contract
 • Een pagina is een pagina; binnen een overeenkomst wordt geen onderscheid gemaakt tussen zwart-wit en kleur[3]
 • Het Wolf Security pack[4] zorgt ervoor dat endpoints met de juiste beveiligingsinstellingen zijn geconfigureerd.
HP Managed Print Flex, dat werd aangekondigd tijdens HP Reinvent 2021, het wereldwijde virtuele partnerevenement van HP, biedt channelpartners een bijzonder aantrekkelijke kans om stabiele printinkomsten en -winst te laten groeien zonder complexiteit en risico's. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij upfront inkomsten op hardware, resell- en commissieopties, ad-on oplossingen en serviceabonnementen, kortere verkoopgesprekken en meer.

Beschikbaarheid

HP Managed Print Flex wordt momenteel getest bij geselecteerde resellers en klanten in de VS, het VK en Duitsland. Verwacht wordt dat het in het voorjaar van 2022 op grote schaal beschikbaar zal zijn.
 1. HP will dispatch an HP-authorized technician onsite only if the problem has not been resolved remotely;
 2. To enable HP Roam for Business, some devices may require optional accessory or firmware to be upgraded. Subscription may be required. For more information, visit hp.com/go/roam;
 3. A fair usage clause applies to color pages, up to 60% of usage. If this limit is consistently exceeded, extra charges will apply and HP reserves the right to terminate the agreement;
 4. Wolf Security Pack available at the end of 2021 or early 2022.  Will be retroactive for all subscriptions.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.