AWS lanceert onderzoek over de waarde van AWS Cloud-training en -certificering

Er is een groeiende kloof in cloudvaardigheden en een groeiende werkdruk

| AWS | 3 min | 23 september 2021 18:45
Copyright: AWS
Amazon Web Services (AWS) heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd over de waarde die AWS-partners zien in de investeringen in AWS-training en -certificering. Dit is het eerste onderzoek dat AWS heeft laten uitvoeren naar de waarde van training en certificering voor AWS-partnerorganisaties.

Er is een groeiende kloof in cloudvaardigheden en een groeiende werkdruk, daarom kiezen organisaties ervoor te investeren in leer- en ontwikkelingsmogelijkheden zodat een concurrentievoordeel ontstaat. Onderzoek van Enterprise Strategy Group heeft wereldwijd onder meer dan 750 besluitvormers van AWS-partners onderzocht dat AWS-partners verschillende voordelen hebben, waaronder:
  • Meer dan 94% van de organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verklaarde dat ze met AWS Training en AWS-certificering in de komende 3-5 jaar een betere concurrentiepositie hebben;
  • 81% van de organisaties geeft aan dat hun klanten het belangrijk vinden dat personeel bij partners AWS-gecertificeerd is. Dit toont aan dat niet alleen AWS-partnerbedrijven de waarde inzien van AWS-training en -certificering;
  • 83% van de organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika heeft verbeteringen gezien op het gebied het vermogen van hun personeel om te innoveren en concurrerend te blijven;
  • Meer dan de helft van de organisaties meldde dat investeringen in AWS-training en AWS-certificering hen helpt bij het werven en behouden van waardevol cloudtalent.
Organisaties zoals Intel, In a Wisdom en ComputaCentrum hebben ontdekt dat AWS-training en -certificering de samenwerking en innovatie binnen hun team verbeterde en tegelijkertijd hun vermogen versterkte om meer expertise aan hun klanten te bieden.

Intel Corp.

"Om concurrerend te blijven in de cloudsector, is het noodzakelijk om technische expertise te bieden aan klanten en te investeren in de vaardigheden en opleiding van personeel. AWS-training en -certificering is een belangrijke maatstaf geweest in de ontwikkeling van onze medewerkers en toont onze expertise voor onze klanten. Training voor zowel technische als niet-technische medewerkers bevordert innovatie en samenwerking door betere kennis van de cloud. Als we allemaal dezelfde taal spreken, zijn we effectiever in het bereiken van onze organisatiedoelen en het helpen van onze klanten." - Thomas Ferguson, Global Business Development Manager.

In a Wisdom

“Als all-in AWS Premier Partner zijn we trots op de diepte en breedte van onze AWS-kennis. Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten de beste consultancy en services bieden. We zijn erin geslaagd een positie op te bouwen als marktleider en jaar na jaar versnelde bedrijfsgroei te realiseren, waarbij AWS-training en -certificering een cruciale rol speelden. Onze kracht zijn onze mensen en onze investering in hen is een topprioriteit, dus gebruiken we ons ontwikkelingsprogramma om ons beste talent aan te trekken, te behouden en vooruit te helpen. Het maakt onze organisatie echt toekomstbestendig. Dit betekent dat onze klanten voor ons kiezen, in het vertrouwen dat we over de meest actuele, uitgebreide en bewezen AWS-expertise beschikken. Dit is een belangrijke onderscheidende factor in een zeer competitieve markt. Uiteindelijk hebben onze klanten toegang tot getrainde en gecertificeerde teams, wetende dat we ze elke keer weer het beste kunnen bieden." - Neil Miles, CEO.

ComputaCentrum

"AWS-training en -certificering is een belangrijk onderdeel van onze strategie voor talentacquisitie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een gestructureerd proces gecreëerd dat kennisverwerving en loopbaanontwikkeling versnelt. Als gevolg hiervan worden onze consultants snel experts in hun vakgebied en helpen ze Computacenter-klanten om AWS Cloud te adopteren om hun applicaties te transformeren en te moderniseren." - Rob Selby, technisch leider groep AWS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.