Voidu is de nieuwe esportssponsor van Fortuna Sittard

Sponsorovereenkomst onderdeel van lange termijn verbintenis van Azerion om fanervaringen te bieden van hoge kwaliteit door online en offline diensten te integreren

| Azerion | 2 min | 24 september 2021 10:18
Copyright: Azerion
Voidu brengt fans, gamers en de voetbalclub dichter bij elkaar met esports en exclusieve fanervaringen.

Voidu, het officiële online gamedistributie-platform en onderdeel van Azerion, het toonaangevende Europese monetization-platform, kondigt vandaag aan dat het de nieuwe esportssponsor is van Fortuna Sittard. Met deze gloednieuwe sponsordeal brengt Voidu fans, gamers en de voetbalclub dichter bij elkaar via esports, digitale evenementen, exclusieve fanervaringen en speciale acties voor fans.

Fortuna Sittard esports

Met deze sponsordeal verbindt Voidu zich voor een jaar aan de Limburgse voetbalclub uit de Eredivisie en investeert het flink in het esportsteam van Fortuna Sittard, dat afgelopen seizoen als 7e eindigde in de eDivisie.

Esportsgames zijn een heel belangrijk segment van onze business en daarom is het voor ons volkomen logisch om de kans die Azerion ons biedt met beide handen te pakken. Door samen te werken met deze fantastische voetbalclub kunnen we esporters en gamers in Nederland goed bereiken”, zegt Cem Temur, Directeur van Voidu.

“We zijn ontzettend blij met deze sponsordeal en we zijn vastberaden om Fortuna Sittard te helpen om steevast mee te draaien in de top van de eDivisie. Vandaag ben ik verheugd om meteen daad bij het woord te voegen en de nieuwe line-up van het esportsteam van Fortuna Sittard van dit seizoen aan te kondigen. Dit seizoen zullen Tim van Doleweerd en Marc Groenland de eer van Fortuna Sittard hooghouden in de eDivisie en we kunnen niet wachten op de start van het nieuwe seizoen.”

“We zijn erg enthousiast over deze fantastische sponsordeal met Voidu. Zij begrijpen gamers en esporters goed en geven ons de mogelijkheid om te presteren op het hoogste niveau”, zegt Marc Groenland.

Exclusieve evenementen en fanervaringen

Naast de verbintenis aan het esportsteam van Fortuna Sittard organiseert Voidu binnenkort verschillende fanervaringen die exclusief zijn voor fans van Fortuna Sittard. “We willen niet alleen succesvol zijn met Fortuna Sittard in de eDivisie maar we willen ook de voetbalclub, spelers en fans bij elkaar brengen door middel van nieuwe digitale evenementen, entertainment en fanervaringen” zegt Cem Temur, Directeur bij Voidu. “We zijn van plan om binnenkort exclusieve events te organiseren waar fans en spelers van Fortuna Sittard samen FIFA kunnen spelen. Bovendien krijgen fans van de club de mogelijkheid om te profiteren van kortingen op ons platform en zij krijgen de kans om deel te nemen aan unieke winacties waar ze games kunnen winnen.”

“Het is fantastisch dat Voidu onze nieuwe partner is en niet alleen veel innovatieve fanervaringen en entertainment biedt, maar ook vastberaden is om succesvol te zijn met ons esportsteam”, besluit Jordy Joosten van Fortuna Sittard.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.