Grote seizoensupdate voor F1® Mobile Racing (2021) is nu beschikbaar

Nu wereldwijd verkrijgbaar: download gratis op Android en iOS

| Electronic Arts | 2 min | 24 september 2021 10:22
Copyright: Electronic Arts
Vandaag hebben Codemasters® en Electronic Arts Inc. de 2021-seizoensupdate uitgebracht voor F1®Mobile Racing, een officiële free-to-play[1] mobiele game van het 2021 FIA Formula One World Championship™. Met wereldwijd meer dan 35 miljoen downloads tilt F1® Mobile Racing de actie nu naar een nieuw niveau met epische real-time PvP-races, bloedstollende wereldwijde uitdagingen en verbeterde grafische kwaliteit, inclusief een gloednieuwe carrière-modus in een binnenkort verwachte update.

Spelers kunnen achter het stuur kruipen van de officiële wagens van het 2021 FIA Formula One World Championship™, of hun F1®-bolide ontwerpen om op de officiële circuits van dit seizoen te racen tegen echte spelers, tegen de klok of tegen intelligente AI-tegenstanders. Bijgewerkte audio en een visuele vernieuwing maken F1® Mobile Racing realistischer dan ooit, met content en nieuwe evenementen die regelmatig worden toegevoegd.

Voortbordurend op het succes sinds de release in 2018 zorgt de update van F1® Mobile Racing voor een verfijning en de uitbreiding van features als wagenontwikkeling, customization en nog veel meer. Bovendien is de gloednieuwe carrière-modus binnenkort speelbaar in een toekomstige update die binnenkort wordt uitgebracht. Spelers kunnen een team vertegenwoordigen van de F1® -startopstelling van dit seizoen, hun bolide upgraden en de hoogste plek op het podium bereiken in het hoogtepunt van de motorsport: overal en altijd.

“De 2021 seizoensupdate van F1® Mobile Racing is een belangrijke stap voorwaarts, die nadruk legt op de adembenemende actie van de Formule 1® via een complete visuele vernieuwing, verfijnde gameplay en nieuwe game features”, aldus Vincent Meulle, Executive Producer bij Codemasters. “Of spelers nu om de eer racen in Duels, meedoen aan onze enorme selectie PvP-evenementen of hun spelervaring aanpassen met nieuwe onderdelen en ontwerpen, we vinden het fantastisch om iedereen meer mogelijkheden te geven om hun F1®-dromen te realiseren.”

De 2021-seizoensupdate van F1® Mobile Racing is nu beschikbaar op compatibele iOS- en Android-apparaten.
  1. Er kunnen extra netwerkkosten in rekening worden gebracht. Bevat in-app aankopen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Electronic Arts
Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitaal interactief amusement. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, content en online diensten voor op het internet aangesloten consoles, mobiele apparaten en pc's.
Meer over Electronic Arts
Disclaimer
De roadmap kan veranderen, omdat we luisteren naar feedback vanuit de community en onze live service en content blijven doorontwikkelen en evolueren.  We streven er altijd naar om onze community zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Zie de Online Service Updates van EA op https://www.ea.com/nl-nl/service-updates voor meer informatie.

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.