KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Partners van KnowBe4 leveren namelijk een belangrijke bijdrage in het creëren van meer aandacht voor het probleem van social engineering

| KnowBe4 | 1 min | 27 september 2021 8:59
KnowBe4, ‘s werelds grootste aanbieder van security awareness-trainingen en een geavanceerd gesimuleerd phishing-platform, heeft de winnaars van zijn 2021 EMEA Partner Programme Awards bekendgemaakt tijdens het virtuele KB4-Con EMEA evenement voor klanten en partners, waarvan dit jaar de eerste editie plaatsvond.

Met dit award-programma worden KnowBe4-partners onderscheiden voor hun inzet om het belang van de menselijke factor in cybersecurity te benadrukken. Partners van KnowBe4 leveren namelijk een belangrijke bijdrage in het creëren van meer aandacht voor het probleem van social engineering.

“We weten dat cybercriminelen steeds slimmer worden en de cyberdreigingen zich blijven ontwikkelen”, zegt Tony Jennings, SVP International en global channel sales van KnowBe4. “De winnaars hebben de awards verdiend omdat ze niet alleen de juiste tools bieden waarmee hun klanten beter beschermd zijn, maar ook dankzij innovatie in hun marketing en sales en omdat ze het onderwerp security beter op de kaart hebben gezet.”

De winnaars van de KnowBe4 2021 EMEA Partner Programme Awards zijn:
  • Partner to Watch, Midden Oosten: CNS
  • Partner to Watch, Europa: Cheops
  • Partner to Watch, Afrika: NClose
  • EMEA Marketing Innovator of the Year: Tech Force
  • EMEA Top Product Attach Partner: Softcat
  • EMEA Partner of the Year: S3

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
KnowBe4
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.