Een miljard keer dank je wel

Vandaag vieren we die missie en onze wereldwijde TikTok community

| TikTok | 1 min | 27 september 2021 16:48
Copyright: TikTok
Bij TikTok is het onze missie om creativiteit te bevorderen en entertainment te bieden. Vandaag vieren we die missie en onze wereldwijde TikTok community. Meer dan 1 miljard mensen over de hele wereld komen nu elke maand naar TikTok om zich te vermaken terwijl ze leren, lachen of iets nieuws ontdekken. We zijn vereerd om een thuis te zijn voor onze immens diverse community van gezinnen, kleine bedrijven en creators die onze favoriete sterren zijn geworden.

TikTok is voor mensen over de hele wereld een geliefd onderdeel geworden van hun leven, vanwege de creativiteit en authenticiteit van onze creators. Onze wereldwijde community is bijzonder in haar vermogen om miljoenen mensen te bereiken, over generaties heen. Van muziek, eten, beauty en mode tot kunst, goede doelen en alles daartussenin, cultuur begint echt op TikTok.

Of je nu in Singapore, São Paulo, Stockholm of Seattle bent, wij vieren JULLIE - de creators die ons inspireren, de artiesten die albums lanceren en de hitlijsten bestormen, de merken die ons helpen producten te ontdekken waar we van houden, de communities die ons ondersteunen, en alle mensen die ons aan het lachen maken en laten dansen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TikTok
TikTok is het toonaangevende platform voor korte mobiele video's. Onze missie is om mensen te inspireren en verrijken door ze een creatief thuis te geven en een authentieke, onderhoudende en positieve ervaring te bieden.
Meer over TikTok
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.