Verder gaan dan bedrijfsprocessen voor digitale transformatie

Bestaande processen heroverwegen en nieuwe zakelijke kansen onderzoeken

| SAP | 1 min | 27 september 2021 16:54
Copyright: Riccardo Annandale op Unsplash
Veel bedrijven zitten momenteel midden in hun digitale transformatie. De COVID-19-pandemie heeft dit proces enorm versneld. Niet alleen werden bestaande wettelijke vereisten in een sneller tempo geüpdatet, er werd ook een groot aantal nieuwe COVID-19-specifieke vereisten geïntroduceerd. Daarnaast zorgde de snelle omschakeling naar werken op afstand voor een grotere vraag naar gedigitaliseerde processen en een toename van het aantal beschikbare technologieën. Hoewel dit nieuwe normaal een uitdaging kan zijn, heeft het ook de mogelijkheid geboden om bestaande processen te heroverwegen en nieuwe zakelijke kansen te onderzoeken.

Terwijl bedrijven hun transformatie naar de Intelligent Enterprise voortzetten en geavanceerde technologieën en best practices toepassen als onderdeel van geïntegreerde bedrijfsprocessen, kunnen ze de acceptatie stimuleren en bedrijfswaarde creëren door de vaardigheden te bieden die nodig zijn om deze bedrijfsprocessen en technologieën effectief te gebruiken. Dit kan op zijn beurt de digitale transformatie helpen versnellen door werknemers te helpen sneller productief met deze processen en technologieën te werken, onder nieuwe omstandigheden.

Het toepassen van geavanceerde technologieën is slechts één aspect van digitalisering. Wanneer een bedrijf een software-oplossing implementeert of update, moet het ook zijn bedrijfsprocessen aanpassen om daarmee samen te werken. Naarmate het tempo van digitalisering toeneemt, zal het ook het tempo verhogen waarmee nieuwe bedrijfsprocessen en geïntroduceerde en bestaande processen worden bijgewerkt.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.