Flash-innovatie van Western Digital versnelt samenwerken in NAS-omgevingen

De nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD, een hoogwaardige, snelle cache-oplossing die de NAS-prestaties voor kleine bedrijven en thuiskantoren versnelt

| Western Digital | 2 min | 28 september 2021 14:09
Copyright: Western Digital
De krachtige nieuwe drive is ontworpen om 24 uur per dag NAS-omgevingen en always-on toepassingen te ondersteunen. De snelle systeemreactie en I/O-prestaties zijn perfect voor omgevingen met meerdere gebruikers en toepassingen. Op deze manier kunnen kleine bedrijven en thuiskantoren hun zwaarste projecten moeiteloos uitvoeren, van virtualisatie tot collaboratieve bewerking en intensieve database-opslag. Het slanke ontwerp past in de NVMe-ready M.2-sleuf die beschikbaar is in veel recente NAS-behuizingen.

Hoge prestaties

De WD Red SN700 NVMe SSD levert tot 3430 MB/s (500 GB- en 1 TB-modellen). Dit is meer dan 5 keer de sequentiële leescapaciteit van SATA-schijven. Daarnaast is de drive geoptimaliseerd voor 24/7 NAS-werkomgevingen met een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid tot 5100 TBW (4 TB-model), om de constante caching van lees- en herschrijf-cycli aan te kunnen. De drive is leverbaar in capaciteiten van 250 GB tot 4 TB om te voorzien in de huidige en toekomstige caching-behoeften.

Voor MKB en thuiskantoren

Volgens IDC 2021 FutureScape werkt in 2021 ten minste 70 procent van de kleine en middelgrote bedrijven volgens een hybride werkmodel, waarbij werken op afstand de norm wordt. Dit kan druk leggen op het beheer van data tijdens bijvoorbeeld virtualisatie, gezamenlijke editing en intensieve database workloads. Veel MKB’s vertrouwen naast de cloud op NAS voor het opslaan, delen en beschermen van data. NAS-oplossingen ondersteunen hen bij het oplossen van latency en gedeelde toegang op afstand tot gegevens of toepassingen via het netwerk.

"MKB's hebben robuuste systemen nodig die efficiënt en intuïtief te beheren zijn, en in veel gevallen hebben ze een soort infrastructuur op locatie nodig. Een NAS-oplossing biedt de benodigde prestaties, capaciteit en betrouwbaarheid. Voor geavanceerdere en prestatie-intensieve toepassingen heeft het NAS-systeem echter een boost nodig", zegt Eric Spanneut, VP Client en Enterprise SSD's voor de Flash Business Unit van Western Digital. "Onze nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD is de perfecte caching-oplossing als aanvulling op onze WD Red HDD's in een NAS-omgeving met hoge capaciteit."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.