Citrix vereenvoudigt app-levering en -beveiliging drastisch

Nieuwe, intent-based cloud-oplossing automatiseert processen, zodat IT betere werknemerservaringen en bedrijfsresultaten kan leveren

| Citrix | 3 min | 28 september 2021 14:58
Copyright: Citrix
Het garanderen van veilige toegang tot applicaties is een van de lastigste taken van IT. Maar dat staat op het punt te veranderen. Citrix Systems, Inc. kondigt vandaag de lancering aan van Citrix App Delivery en Security Service™, een nieuwe, intent-based cloud-oplossing die het proces in real-time automatiseert. Citrix App Delivery en Security Service™ is de eerste en enige oplossing in zijn soort die de complexiteit wegneemt uit elke stap van app delivery, waaronder provisioning, beveiliging, on-boarding en beheer. Hierdoor kan IT een superieure ervaring leveren die gebruikers tevreden en productief houdt.

"De applicatie-ervaring is tegenwoordig de beste onderscheidende factor voor IT", zegt Rohit Mehra, Group Vice President, Network and Telecom Infrastructure bij het onafhankelijke analistenbureau IDC. "Organisaties die een veilige en betrouwbare ervaring leveren, kunnen hun voorsprong op de concurrentie vergroten en de productiviteit van werknemers verhogen. Maar om dit te doen is een nieuwe aanpak nodig, met een app delivery-systeem dat problemen zelf kan detecteren en automatisch kan corrigeren."

Altijd leren. Altijd Aanpassen. Altijd beschermen.

Citrix App Delivery en Security Service is ontworpen om IT te helpen app delivery te transformeren van een traag en handmatig proces dat grotendeels is gebaseerd op giswerk, tot een efficiënt, geautomatiseerd en doelgedreven proces. Zo krijgt IT de flexibiliteit die nodig is om gelijke tred te houden met de business en waardevolle resultaten te leveren.

De belangrijkste kenmerken van de oplossing zijn onder andere:
  • Intent-based - Vertaalt automatisch bedrijfs- en technische doelen naar beleid en configuraties voor de levering en beveiliging van applicaties. Beheerders kunnen bijvoorbeeld een maximaal aanvaardbare drempelwaarde voor applicatievertraging definiëren voor een regio, waarna servers en systemen zich aanpassen om de levering van apps binnen de parameters te houden.
  • Zelfreparerend en doorlopend optimaliserend - Detecteert en corrigeert problemen in applicatie-levering, zoals prestatievermindering, nieuwe vraag en uitval. Wanneer een trage server wordt ontdekt, kan deze automatisch worden verwijderd uit de load balancing pool.
  • Internet-State Aware - Verzamelt en analyseert 10 miljard datapunten per dag van meer dan een miljard gebruikers binnen 50.000 netwerken in 200 landen om real-time inzicht te geven in de staat van het internet via Citrix Intelligent Traffic Management™. Gewapend met deze gegevens kan IT de applicatie-ervaring voor individuele gebruikers optimaliseren en de beste locaties voorschrijven voor extra hostingsites als het verkeer toeneemt, om de serviceniveaus te handhaven.
  • Geïntegreerde app- en API-beveiliging - Geïntegreerde web application firewall, bot-management en API-bescherming zorgen voor holistische bescherming van de meest waardevolle en kwetsbare assets.
"Citrix App Delivery en Security Service wordt een game changer voor SAAS en microservices", zegt Geoffrey Knaak, Technical Manager en Senior Systems Administrator bij Aria Systems, Inc. "Het biedt de perfecte mix van aanpasbaarheid en ingebouwde intelligentie waarmee ondernemingen hun apps die omzet genereren snel en veilig kunnen inzetten - zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit waar hun klanten van afhankelijk zijn."

Beschikbaarheid

Citrix Application Delivery en Security Service is algemeen beschikbaar in het vierde kwartaal van 2021. Klik hier voor meer informatie over de oplossing en de waarde die het voor organisaties kan opleveren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.